Uutisarkisto

Suomen Latu Oittaa - syystiedote

Syyskuu oli sateinen, lokakuusta ei vielä tiedä. Niin tai näin, kannattaa lähteä ulos raittiiseen ilmaan aina mahdollisuuden tullen, liikkumaan ja nauttimaan ruskan väreistä!

01.10.2019|Oittaa Paloheinä Ulkoile

Tervetuloa kokemaan Yöpyöräily-tapahtuma pe 27.9. Paloheinässä

Suomen Latu Paloheinän kesäkauden päättymistä juhlitaan perjantaina 27. 9. järjestettävällä Yöpyöräilyllä. Tervetuloa mukaan Paloheinän syksyn huikeimpaan hämäräkokemukseen! 

16.09.2019|Oittaa Paloheinä

Paloheinässä järjestetään kuntoilijoiden rullahiihtotapahtuma

Suomen Latu Paloheinä, Pakilan Veto, Marwe Sports ja Start Ski Wax järjestävät yhteistyössä matalan kynnyksen rullahiihtotapahtumat kahtena maanantaina 16. ja 30.9. tavoitteena on innostaa kuntoilijoita osallistumaan kisailuun joko omin tai vuokravälinein.

13.09.2019|Oittaa Paloheinä

Suomen Latu Paloheinässä jatkuu ulkoliikuntanautinnot pitkälle syksyyn!

Syksy tekee tuloaan, ja me Suomen Latu Paloheinässä tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia oppia lisää monipuolisesta ulkoliikunnasta syksyllä. Kurssit monessa lajissa sekä ohjatut harjoitukset tarjoavat mahdollisuuksia liikuntaan ja uusiin elämyksiin.

22.08.2019|Paloheinä

Koko perheen Geokätköily tutuksi -kurssi Paloheinässä 20.8.

Geokätköily (englanniksi geocaching) on hauska ja seikkailullinen koko perheen ulkoiluharrastus. Tervetuloa tutustumaan geokätköilyyn Paloheinän ulkoilualueen maisemiin.

12.08.2019|Oittaa Paloheinä Ulkoile

Courses in English at Suomen Latu Paloheinä

Welcome to participate courses in English. You do not need own equipment - we will rent mountain bikes and roller skiis.

31.07.2019|Oittaa Paloheinä

Keskikesän Metsämieli-kurssi Paloheinässä– liikuntaa ja hyvinvointia luonnossa

Kohota lempeästi kehon ja mielen kuntoa keskikesän Metsämieli-kurssilla. Virkisty, voimaannu ja voi hyvin, koe kesäisen luonnon elvyttävä vaikutus!

02.07.2019|Oittaa Paloheinä

Maastopyöräilyn yhteistreenit Oittaalla

Maastopyöräilyn pariin pääset helpoiten yhteislenkkien kautta: pääset pyöräilemään hyvässä seurassa, opit uutta ja tapaat toisia samanhenkisiä harrastajia.

28.05.2019|Oittaa Paloheinä

Voimailua luonnossa – Paloheinässä

Paloheinässä kahvakuulaillaan ja voimaillaan samalla luonnosta nauttien.

27.05.2019|Paloheinä

Oittaan Liikuntalokakuu

Asfalttia Oittaalle, perhepäivän teemana polkujuoksu ja metsäparkour sekä maastopyöräilyn yhteislenkit, Tutustu fatbike-pyöräilyyn - aja ympäri vuoden ja retki Luukkiin - Oittaan lokakuussa on ulkoilua, liikuntaa ja retkeilyä!

01.10.2018|Oittaa Paloheinä Ulkoile