Tukea metsämörriohjaajalle

Tämän sivun materiaalit on tarkoitettu vain koulutettujen metsämörriohjaajien käyttöön - poikkeuksena kuvakommunikaatiomateriaalit, jotka ovat kaikille avoimia.

Verkkokaupastamme löydät mm. metsämörrinuken, satukirjoja, luuppeja ja tarroja. Tutustu verkkokauppaan.

Logot

Metsämörrilaulut

Lasten todistukset

Ohjeita ja oppaita

Selkokielinen metsämörrisatu

Kuvakommunikaatio

Metsämörriohjaajat ry

Metsämörriohjaajat ry on metsämörriohjaajien oma yhdistys ja Suomen Ladun jäsenyhdistys. Yhdistyksen tehtävä on tukea ohjaajien osaamista ja verkostoitumista sekä kehittää toimintaa yhteistyössä Suomen Ladun kanssa. Yhdistys on kaikille avoin. 

Tutustu yhdistykseen 

Meillä on Metsämörri -laatutunnus

Onko metsämörritoimintanne säännöllistä, monipuolista, elämyksellistä ja lasten luontosuhdetta tukevaa? Onko mukana aina koulutettu metsämörriohjaaja? Onko toimintaa ollut vähintään puolen vuoden ajan? Laatukriteerit täyttävälle toiminnalle myönnämme Meillä on Metsämörri -laatutunnuksen! Maksuton tunnus sisältää lipun, vuosimerkin sekä diplomin.

Laatutunnuksen haku tukee käytännön metsämörritoimintaa. Hakemusta täyttäessä pohditaan toiminnan suunnittelua ja käytännön toteutusta. Laatutunnus on apuväline, jonka avulla ohjaaja voi jäsentää metsämörritoiminnan tavoitteita ja kokonaisuuksia. Hakuaika on vuosittain 1.8.-30.9. Hakulomakkeet tulevat tälle sivulle.