Suomen Latu Paloheinän henkilökunta toivottaa liikunnallista vuotta 2020!

English page here

Olemme avanneet Suomen Latu Paloheinän Hiihtopalveluiden suksihuollon ja välinevuokraamon. Päiväkohtaiset aukioloajat alla. Tervetuloa - olemme ulkoliikuntaa, hiihtoa, sinua ja suksiasi varten. 

Paloheinään on avattu 500metrin mittainen tykkilumilatu. Edestakainen matka on noin 1km, ja se sijoittuu uuden lumetusjärjestelmän pellonpuoleiselle osuudelle. Vuokraamme hiihtovälineitä sekä huollamme sinun suksesi ammattitaidolla kuntoon, jos ladulle halajat. 

Vuokraamme suksia myös pidemmäksi aikaa hiihtoreissuihin. Parinsadan suksen valikoimassamme löytyy monipuolisesti Karhun Optigripiä / pitopohjaa, Skiniä / karvasuksea, voideltavaa perinteisen suksea ja luistelusuksea. Tarjoamme Suomen Latu Paloheinässä ympärivuotisesti vuokralle myös maastopyöriä ja talvella lumikenkiä. Paloheinän ulkoilualue on upea paikka monipuoliseen ympärivuotiseen ulkoliikuntaan. 

Osta läheisellesi Suomen Ladun elämys- ja ulkoilulahjakortti

Tammikuu-maaliskuu 2020 aukiolo / January-March 2020 open hours

ma-pe klo 12-20 / mon-fri from 12 to 20 
la-su klo 10-16 / sat-sun from 10 to 16

Asioimalla meillä saat erinomaista palvelua ja tuet ulkoilun edistämistä Suomessa. 

Jäsenenille etuja Paloheinästä!

Liittymällä Suomen Ladun jäseneksi edistät suomalaisten ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia yhdessä 87 000 muun ulkoilijan kanssa. Suomen Ladun jäsenenä saat alennusta Paloheinän ja Oittaan palveluista.

Jäsenetuihin kuuluu myös arvostettu Latu&Polku-lehti. Lue lisää ja liity mukaan.

Lue lisää & liity

Tilaa uutiskirje

X
Tietosuojaseloste