Suomen Latu Paloheinä

Suomen Latu Paloheinä tarjoaa välinevuokrausta ja myyntiä, suksien voitelua sekä hiihtokursseja aikuisille ja lapsille. Paloheinän ulkoilualueella on hiihtäjille loistavat puitteet hiihdon harrastamiseen. Latuverkosto on monipuolinen ja tykkilumiladut takaavat hiihtomahdollisuudet läpi talven.

Suomen Latu Paloheinän aukioloajat viikolla 8:

ma-pe

klo 9-19

la-su

klo 10-16

 

Latutilanne

Katso latutilanne täältä

 

 

 Tuoreimmat Facebookissa

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Huikea hiihtoviikko takana! Yritysryhmiä ja hiihtokouluja on riittänyt ja monelle opetettu uusia vinkkejä hiihtoon 😍 Eniten opea yllätti Afganistanista kotoisin olevat nuoret miehet, jotka olivat ekaa kertaa suksilla. (Videon voit kurkata kommenteista) Tule siekii mukaan aikuisten hiihtokouluun! Vielä kerkiit mukaan yksittäisille tunneillemme. T. Laura, hiihto-ope

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Legendaarinen Finlandiahiihto lähestyy. Tuo suksesi meille voideltavaksi viimeistään 20.2., niin teemme sinusta voittajan.

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Sinullakin on mahdollisuus nauttia tästä! https://www.suomenlatu.fi/paloheina/fillarilenkit.html

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Aurinkoa, voiteluvinkkejä, hiihtokouluja sekä ladut mahtavassa kunnossa. Tervetuloa!

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Nyt jos koskaan on hiihtäjän hyvä hiihdellä. Ladut aivan priimaa! Myös peltolenkki on hiihdettävässä kunnossa! Tervetuloa nauttimaan!

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Nyt pääsee laduille. Jos suksi ei luista, niin hae meiltä apua. Alkaen 5 €!

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Tänään opetin 20 ihan uutta hiihdosta kiinnostunutta henkilöä lajin pariin ja heistä todella tuli hiihdon ystäviä 😍 Kiitos First time on skiis kurssilaisille! Nähdään ensi viikolla kursseillamme! T. Laura, hiihto-ope

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Olemme lisänneet lauantaille 27.1. uuden First time on skiis kurssin klo 11-12, tervetuloa! Lisäksi lauantaina 27.1. Muumipeikko vierailee Paloheinässä moikkaamassa hiihtoväkeä! Lämpöisesti tervetuloa!