Suomen Latu Paloheinä valmistautuu talvikauteen!

Talvi tulee pian Paloheinäänkin, ja olemme avanneet Suomen Latu Paloheinän Hiihtopalvelut suksihuollon ja vuokraamon osalta vkolla 47. Olemme auki lumien tuloon saakka joka viikko ti-to klo 15-20. 

Tervetuloa tuomaan suksesi huoltoon lähitessäsi muualle hiihtämään. Vuokraamme suksia myös pidemmäksi aikaa hiihtoreissuihin. Valikoimassamme löytyy monipuolisesti Karhun Optigripiä / pitopohjaa, Skiniä / karvasuksea, voideltavaa perinteisen suksea ja luistelusuksea. Tarjoamme Suomen Latu Paloheinässä ympärivuotisesti vuokralle myös maastopyöriä ja talvella lumikenkiä. Paloheinän ulkoilualue on upea paikka monipuoliseen ympärivuotiseen ulkoliikuntaan. 

Osta läheisellesi Suomen Ladun elämys- ja ulkoilulahjakortti

Marras-joulukuun aukiolo kunnes hiihtolatu avataan Paloheinässä / November-December 2019 open hours

ma suljettu / mon closed *)
ti klo 15-20 / tue from 15 to 20 
ke klo 15-20 / wed from 15 to 20
to klo 15-20 / thu from 15 to 20
pe-su suljettu / fri-sun closed *)

Laajennamme aukioloa heti kun Helsingin kaupunki avaa hiihtoladun Paloheinään.

*) Jos haluat välineitä vuokralle myös aikana jolloin vuokraamo on suljettu, niin laita viestiä paloheina@suomenlatu.fi tai +358405399486. Palvelemme mahdollisuuksien mukaan. 

Jäsenenille etuja Paloheinästä!

Liittymällä Suomen Ladun jäseneksi edistät suomalaisten ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia yhdessä 87 000 muun ulkoilijan kanssa. Suomen Ladun jäsenenä saat alennusta Paloheinän ja Oittaan palveluista.

Jäsenetuihin kuuluu myös arvostettu Latu&Polku-lehti. Lue lisää ja liity mukaan.

Lue lisää & liity

Tilaa uutiskirje

X
Tietosuojaseloste