Suomen Latu Hiihtopalvelut

Suomen Ladun Hiihtopalvelu tarjoaa välinevuokrausta ja myyntiä, suksien voitelua sekä hiihtokursseja aikuisille ja lapsille.

Paloheinän ulkoilualueella on hiihtäjille loistavat puitteet hiihdon harrastamiseen. Latuverkosto on monipuolinen ja tykkilumiladut takaavat hiihtomahdollisuudet läpi talven.

Katso latutilanne täältä

Hiihtopalvelut on suljettu tältä kaudelta. Kiitos kuluneesta talvesta, talven tultua tavataan taas Paloheinässä!

 

 Tuoreimmat Facebookissa

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Onko Kiilopäähiihto suunnitelmissa ja sukset vielä kesävoiteissa? Ei huolta, hiihtopalvelut availee oviaan ja tarjoaa nyt suksien peruskunnostuksen tarjoushintaan 29€! Olemme avoinna la 18.11. klo 10-15 sekä ma-ke 20.-22.11. klo 16-19. Jos et ole vielä ilmoittautunut Kiilopäähiihtoon, niin sen voi tehdä täältä: www.kiilopaahiihto.fi

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Hiihtokauteen voi valmistautua lokakuussa joka sunnuntai, kun perinteiset sauvakävelyt alkavat 1.10. klo 12. Tervetuloa!

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Huomisen vapaan hiihtotavan rullahiihtokurssilla on vielä tilaa. Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan, hinta vain 20 € (sisältää välineet lainaksi) ja opettajana TV:stä tuttu Laura "Michael Jackson -lanne" Liikanen!

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Suomen Latu järjestää 28.8.-23.9.2017 Marwe rullahiihto tutuksi -kursseja Paloheinässä. Tule ja tutustu lajiin!

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Sunnuntaina 6.8. Paloheinässä pääsee sauvakävelemään porukalla. Nordic Walk Finland -tapahtuma klo 11 alkaen. Tervetuloa!

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Hyviä uutisia! Paloheinä saa uuden toimijan kesäajan aktiviteetteihin, kun Seikkailupuisto Korkee aloittaa toimintansa toukokuussa. Tervetuloa Paloheinään!

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Hiihtopalveluiden ovet on suljettu kuluneelta kaudelta. Oli ilo tavata talven aikana paljon uusia ja vanhoja hiihdon ystäviä hiihtokursseilla, suksihuollossa ja välinevuokraamossa, sekä tietenkin fatbikejen myötä talvipyöräilijöitä. Iso kiitos teille ja mahtaville hiihdonohjaajille sekä Helsingin kaupungin liikuntaviraston väelle loistavista olosuhteista Paloheinässä! Nyt on aika nauttia kevätauringosta ja kesästä. Talven tullen taas tavataan.

 

Suomen Latu Hiihtopalvelut Paloheinä: Paloheinän aamussa on jo hyvinkin keväiset lämpötilat ☀️ ja hiihtopalvelu siirtyy pikkuhiljaa kesätauolle. Vielä tällä viikolla on mahdollista tuoda sukset huoltoon! Soita ja varmista että paikalla on väkeä ☀️☀️