Suomen Latu Paloheinä valmistautuu talvikauteen!

Talvi tekee tuloaan ja vaikka Paloheinässä ei vielä ole latua, niin avaamme Hiihtopalvelut suksihuollon ja vuokraamon osalta vkolla 47, ja olemme auki lumien tuloon saakka joka viikko ti-to klo 15-20.

Tervetuloa tuomaan suksesi huoltoon, jos lähdet muualle lumille hiihtämään. Vuokraamme suksia myös pidemmäksi aikaa hiihtoreissuihin. Valikoimassamme löytyy monipuolisesti Karhun Optigripiä / pitopohjaa, Skiniä / karvasuksea, voideltavaa perinteisen suksea ja luistelusuksea. 

Tarjoamme Suomen Latu Paloheinässä ympärivuotisesti vuokralle myös maastopyöriä. Paloheinän ulkoilualue on upea paikka monipuoliseen ympärivuotiseen ulkoliikuntaan. 

Marras-joulukuun aukiolo kunnes hiihtolatu avataan Paloheinässä / November-December 2019 open hours

ma suljettu / mon closed *)
ti klo 15-20 / tue from 15 to 20 
ke klo 15-20 / wed from 15 to 20
to klo 15-20 / thu from 15 to 20
pe-su suljettu / fri-sun closed *)

Laajennamme aukioloa heti kun Helsingin kaupunki avaa hiihtoladun Paloheinään.

*) Jos haluat välineitä vuokralle myös aikana jolloin vuokraamo on suljettu, niin laita viestiä paloheina@suomenlatu.fi tai +358405399486. Palvelemme mahdollisuuksien mukaan. 

Jäsenenille etuja Paloheinästä!

Liittymällä Suomen Ladun jäseneksi edistät suomalaisten ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia yhdessä 87 000 muun ulkoilijan kanssa. Suomen Ladun jäsenenä saat alennusta Paloheinän ja Oittaan palveluista.

Jäsenetuihin kuuluu myös arvostettu Latu&Polku-lehti. Lue lisää ja liity mukaan.

Lue lisää & liity