Suomen Latu Paloheinä järjestää kursseja, retkiä ja lenkkejä maastopyöräilyssä 1.8. alkaen. Luvassa myös rullahiihtokursseja. 
 

English page here

Ajankohtauista: Lue täältä Korona-tiedote!

Suomen Latu Paloheinän ulkoilupalvelut ja välinevuokraamo on suljettu kesä-heinäkuun. Mutta koska olemme teitä ulkoliikkujia varten, pyrimme antamaan välineitä vuokralle (maastopyöräilyyn ja rullahiihtoon) erityissopimuksin, ota yhteyttä paloheina@suomenlatu.fi.

 

Talvikaudella Vuokraamme hiihtovälineitä sekä huollamme sinun suksesi ammattitaidolla kuntoon. Hiihtovälineet voit vuokrata meiltä Suomen Latu Paloheinästä muutamaksi tunniksi, vuorokaudeksi tai pidemmäksi aikaa, jolloin aukioloaikamme eivät määrittele hiihtämään lähtöäsi.

Vuokraamme suksia myös pidemmäksi aikaa hiihtoreissuihin. Parinsadan suksen valikoimassamme löytyy monipuolisesti Karhun Optigripiä / pitopohjaa, Skiniä / karvasuksea, voideltavaa perinteisen suksea ja luistelusuksea. Tarjoamme Suomen Latu Paloheinässä ympärivuotisesti vuokralle myös maastopyöriä ja talvella lumikenkiä

Paloheinän ulkoilualue on upea paikka monipuoliseen ympärivuotiseen ulkoliikuntaan. Tervetuloa - olemme ulkoliikuntaa, hiihtoa, sinua ja suksiasi varten. Asioimalla meillä saat erinomaista palvelua ja tuet ulkoilun edistämistä Suomessa. 

Osta läheisellesi Suomen Ladun elämys- ja ulkoilulahjakortti Lahjakortit ovat voimassa vuoden 2020 loppuun saakka ja käytettävissä talvella suksihuoltoon, talvivälinevuokraamoon tai hiihdon opetukseen sekä kesällä esimerkiksi maastopyöräilyyn tai rullahiihtoon. 

Jäsenenille etuja Paloheinästä!

Liittymällä Suomen Ladun jäseneksi edistät suomalaisten ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia yhdessä 87 000 muun ulkoilijan kanssa. Suomen Ladun jäsenenä saat alennusta Paloheinän ja Oittaan palveluista.

Jäsenetuihin kuuluu myös arvostettu Latu&Polku-lehti. Lue lisää ja liity mukaan.

Lue lisää & liity

Tilaa uutiskirje

X
Tietosuojaseloste