Jäsenille

Kirjaudu Jäsenpolkuun 

Jäsenen itseasiointisivusto Jäsenpolku avautui 1.11.2022. Itseasioinnin kirjautumisosoite on suomenlatu.fi/jasenpolku.

Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa, valitse "Luo uusi salasana" ja seuraa sivuston ohjeita. Käyttäjätunnuksesi on Suomen Ladun jäsenrekisteriin ilmoittamasi sähköpostiosoite. Huomaathan, että mikäli et ole ilmoittanut sähköpostiosoitettasi, et pääse kirjautumaan palveluun.

Sivuston kuvakkeiden kautta löydät jäsenkortin, yhteystietojesi muokkauksen, jäsenyytesi tiedot sekä tietoa yhdistyksesi ja Suomen Ladun toiminnasta. Sivusto toimii myös mobiililaitteilla.

Perheenjäsenen jäsenkortti Jäsenpolussa

Perheenjäsenen tietoihin täytyy lisätä kyseisen henkilön sähköposti, jonka jälkeen perheenjäsen pääsee kirjautumaan Jäsenpolkuun. Lapset, joilla ei ole omaa sähköpostiosoitetta, löytyvät kohdasta Jäsenyydet ja luottamustoimet.

Jos käytössäsi ei ole tietokonetta tai mobiililaitetta, voit pyytää jäsenkortin Suomen Ladun jäsenpalvelusta: jasenpalvelu@suomenlatu.fi tai puhelimitse 09 8567 7450.

Tilaa jäsenmaksulasku E-laskuna

Lue E-laskun tilaamisohjeet pankkisi sivuilta. E-laskun tilaamiseen tarvitset kolme tietoa:

1) jäsenmaksulaskun viitenumeron

2) uuden jäsennumerosi (eli asiakasnumeron), jonka löydät vuoden 2023 jäsenmaksulaskulta tai Jäsenpolusta

3) verkkopankissa haettava laskuttajan nimi on "Suomen Latu ry".

Jäsentietojen muutokset voit tehdä myös palvelukortilla

Kaikki jäsenyydessä tapahtuneet muutokset pyydämme ilmoittamaan 30.11. mennessä, jolloin jäsenmaksulaskut saapuvat oikeilla tiedoilla. Osoitteenmuutoksia ei tarvitse ilmoittaa, sillä ne päivittyvät automaattisesti jäsenrekisteriimme Postin kautta.

Voit tehdä muutokset myös sähköpostitse: jasenpalvelu@suomenlatu.fi tai puhelimitse: 
09 8567 7450.

Palvelukortti

Täytä aluksi nykyiset tiedot, jonka jälkeen valitse, mitä haluat muuttaa ja lopuksi kerro muuttuneet tiedot. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia, muuten kenttiä tarvitsee täyttää vain oman muutostarpeen mukaan. Tarkista, että olet täyttänyt kaikki asiaasi koskevat tiedot ennen kuin painat "Lähetä".