Jäsenille

Kirjaudu Jäsenpolkuun – Uusi itseasiointipalvelu on avattu

Jäsenen itseasiointisivusto Jäsenpolku avautuu 1.11.2022. Lähetämme sähköpostitse kutsun sivuston käyttäjäksi, jos sähköpostiosoite on tiedossamme. Itseasioinnin kirjautumisosoite on suomenlatu.fi/jasenpolku.

Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa, valitse "Luo uusi salasana" ja seuraa sivuston ohjeita. Huomaathan, että mikäli et ole ilmoittanut sähköpostiosoitettasi, et pääse kirjautumaan palveluun.

Sivuston kuvakkeiden kautta löydät jäsenkortin, yhteystietojesi muokkauksen, jäsenyytesi tiedot sekä tietoa yhdistyksesi ja Suomen Ladun toiminnasta. Sivusto toimii myös mobiililaitteilla.

Jos käytössäsi ei ole tietokonetta tai mobiililaitetta, voit pyytää jäsenkortin Suomen Ladun jäsenpalvelusta: jasenpalvelu@suomenlatu.fi tai puhelimitse 09 8567 7450.


Jäsentietojen muutokset voit tehdä myös palvelukortilla

Kaikki jäsenyydessä tapahtuneet muutokset pyydämme ilmoittamaan 9.12. mennessä, jolloin jäsenmaksulaskut saapuvat oikeilla tiedoilla. Osoitteenmuutoksia ei tarvitse ilmoittaa, sillä ne päivittyvät automaattisesti jäsenrekisteriimme Postin kautta.

Voit tehdä muutokset myös sähköpostitse: jasenpalvelu@suomenlatu.fi tai puhelimitse: 
09 8567 7450.

Palvelukortti

Täytä aluksi nykyiset tiedot, jonka jälkeen valitse, mitä haluat muuttaa ja lopuksi kerro muuttuneet tiedot. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia, muuten kenttiä tarvitsee täyttää vain oman muutostarpeen mukaan. Tarkista, että olet täyttänyt kaikki asiaasi koskevat tiedot ennen kuin painat "Lähetä".