Ota käyttöön Suomen Ladun jäsenen itseasiointipalvelu Jäsenpolku

Suomen Ladun jäsenen itseasiointipalvelu on nimeltään Jäsenpolku. Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa, valitse "Luo uusi salasana" ja seuraa sivuston ohjeita. Käyttäjätunnuksesi on Suomen Ladun jäsenrekisteriin ilmoittamasi sähköpostiosoite. Huomaathan, että mikäli et ole ilmoittanut sähköpostiosoitettasi, et pääse kirjautumaan palveluun. Palveluun kirjaudutaan osoitteessa: suomenlatu.fi/jasenpolku.

Puuttuuko sähköpostisoite tiedoistasi? Ilmoita se täältä.

Kirjaudu jäsenpolkuun

Nämä kaikki löydät sähköisestä jäsenpalvelusta

Jäsenkortti

Voit tallentaa jäsenkortin päätelaitteellesi.

Perheenjäsenen jäsenkortti Jäsenpolussa: Perheenjäsenen tietoihin täytyy lisätä kyseisen henkilön sähköposti, jonka jälkeen perheenjäsen pääsee kirjautumaan Jäsenpolkuun. Lapset, joilla ei ole omaa sähköpostiosoitetta, löytyvät kohdasta Jäsenyydet ja luottamustoimet.

Omat tiedot

Muuttuiko koti- tai sähköpostiosoitteesi? Nyt voit päivittää itse omia tietojasi ja päättää muun muassa millaista viestintää saat Suomen Ladulta ja omalta yhdistykseltäsi.

Tapahtumakalenteri

Suomen Ladun tapahtumakalenteri on nyt myös Jäsenpolussa. Voit seurata itseäsi kiinnostavia tapahtumia, ilmoittautua ja nähdä tapahtumahistoriasi.

Laskutus

Jäsenmaksulasku löytyy Jäsenpolusta. Ensimmäisen jäsenmaksulaskun vastaanottamisen jälkeen voit tilata verkkopankistasi e-laskun. E-laskun tilaamiseen tarvitset kolme tietoa:
1) jäsenmaksulaskun viitenumeron
2) jäsennumerosi (eli asiakasnumeron), jonka löydät jäsenmaksulaskulta tai Jäsenpolusta
3) verkkopankissa haettava laskuttajan nimi on "Suomen Latu ry".

Jäsentiedote

Unohtuiko jäsentiedotteessa vilahtanut tapahtuma tai jäsenetu? Suomen Ladun jäsentiedotteet löytyvät Jäsenpolun arkistosta.

Latu&Polku

Latu&Polku-lehden näköislehtiarkisto on käytössäsi Jäsenpolun kautta. Arkisto sisältää vuosikerrat aina vuodesta 1945 asti.