Tarjoamme innostavia koulutuksia yhdistyksillemme

Yhdistyspolun käyttäjäkoulutukset 

Yhdistyspolku on Suomen Ladun monipuolinen jäsenpalvelujärjestelmä. Koulutukset on suunnattu henkilöille, joilla on tunnukset Yhdistyspolkuun.

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Koulutus toteutuu etänä: https://meet.google.com/tqu-xfyg-pft. Sama linkki on käytössä kaikissa koulutuksissa.

17.4. klo 17.30 Uutiskirjetoiminnon perusteet 
22.5. klo 17.00 Tapahtumat
14.8. klo 17.00 Yhdistyspolku
9.10. klo 17.30 Uutiskirje
20.11. klo 17.30 Tapahtumat

 

Johku-klinikka

22.4. klo 17.30-19.00 JOHKU-klinikka, jossa luodaan olemassa olevaan kauppaan maksullisia tuotteita sekä tutustutaan lisäominaisuuksiin. Mitä tarkoittavat tuoteoptiot, ristiinmyynti, komissiot jne. Entä miten upotan verkkokaupan tuotteita yhdistykseni verkkosivuille? 

Koulutus toteutuu etänä: https://meet.google.com/duj-wqcv-nwz
 

Vapaaehtoisjohtaja-koulutus

Vapaaehtoisjohtaja -verkkokoulutuksessa käsitellään vapaehtoisten ohjaamista ja tukemista. Aiheeseen tutustutaan eri näkökulmista ja tehdään käytännön harjoitustehtäviä.

Koulutuksen tavoitteena on oman johtamisosaaminen vahvistaminen ja toiminnan kehittäminen koulutusmateriaalin ja oppimistehtävien avulla. Koulutus lisää valmiuksia suunnitella, johtaa ja kehittää oman yhdistyksen vapaaehtoistoimintaa sekä tarjoaa mahdollisuuden verkostoitumiseen muiden vapaaehtoisjohtajien kanssa.

Verkkokoulutus on suunnattu erityisesti jäsenyhdistysten hallituksissa toimiville vapaaehtoisille. Yhdestä yhdistyksestä voi osallistua useampi osallistuja.

Koulutus sisältää kolme verkkotapaamista (11.9., 2.10. ja 23.10.) sekä aktiivista itseopiskelua verkkoalustalla.

Ilmoittaudu koulutukseen

 

Ulkoilulajien sekä lasten ja perheiden ulkoilun ohjaajakoulutukset.