Paloheinässä järjestetään kuntoilijoiden rullahiihtotapahtuma

13.09.2019|Paloheinä

Suomen Latu Paloheinä, Pakilan Veto, Marwe Sports ja Start Ski Wax järjestävät yhteistyössä matalan kynnyksen rullahiihtotapahtumat kahtena maanantaina 16. ja 30.9. tavoitteena on innostaa kuntoilijoita osallistumaan kisailuun joko omin tai vuokravälinein.

Kuntoilijoiden Marwe Rullahiihto Kisailu -tapahtumaduo järjestetään kannustaaksemme kuntoilijoita testaamaan kuntoaan rullasuksilla ennen talvikautta ja hiihtolumia sekä tarjotaksemme (kilpa)hiihtäjille mahdollisuuden tehdä kovan kisatreenin rullasuksilla. Aivan kuten iltarastitkin - jokaiselle avoin tapahtuma. 

Tule haastamaan itseäsi ja toisia sekä ennenkaikkea pitämään hauskaa rullahiihdon parissa! 

Kilpailu ja reitti: Kumpikin kilpailupäivä maanantai (16.9. ja 30.9.) järjestetään väliaikalähdöllä perinteisen tyylillä, ja reittinä toimii Paloheinän täyttömäen ympärimenevä lenkki, n.2km. 
Sarjat: Kilpa M/N, Kunto M/N, Nuoret N/M16, N/M14 ja N/M12 ja alle.
Matkat: 4km hiihtävät Kilpa M/N, N/M16, 2km hiihtävät Kunto M/N, N/M14 sekä N/M12 ja alle.
Osallistumisoikeus: Kisailu ei ole lisenssiä vaativa kilpailu, vaan kannustava tapahtuma. Jokainen osallistuja osallistuu omalla nimellään, mutta voi ilmoittautuessaan mainita seuran, jos jotakin seuraa edustaa.
Osallistumismaksu: Aikuisten sarjojen osallistumismaksu on 15e/ kilpailu ja kaksi kilpailua yhteensä 20e. Nuorten sarjojen osallistuminen vain 5e/kilpailu.

Voit osallistua tapahtumaan omin välinein (myös luistelusuksilla tai Skikeillä, jolloin kilpailu tasatyöntönä). Sinulla on myös mahdollisuus vuokrata kilpailutapahtuman ajalle rullasukset. Palkinnot arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Tapahtuman palkintoina muun muuassa Startin ja Marwen tuotepalkintoja, muun muuassa 30.9. arvotaan kaikkien osallistujien kesken Marwen rullasukset ja 16.9. arvotaan Startin tuotepalkintoja.

TERVETULOA ROHKEASTI MUKAAN!

 
Lisätietoja ja ilmoittautuminen tapahtumiin.