Kuntoilijoiden Marwe Rullahiihto Kisailu

Kuntoilijoiden Marwe Rullahiihto Kisailu -tapahtumaduo järjestetään yhteistyössä Pakilan Vedon kanssa kannustaaksemme kuntoilijoita testaamaan kuntoaan rullasuksilla ennen talvikautta ja hiihtolumia sekä tarjotaksemme (kilpa)hiihtäjille mahdollisuuden tehdä kovan kisatreenin rullasuksilla. 


Tule haastamaan itseäsi ja toisia sekä ennenkaikkea pitämään hauskaa rullahiihdon parissa!  
Ilmoittautuminen ma 30.9. kilpailuun. Ennakkoilmoittautuminen päättyy su 29.9. klo 23:59.
Ilmoittautuneet klo 20 mennessä

Ma 16.9. kilpailun tulokset
Ma 30.9. kilpailun tulokset

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista tapahtumapäivänä klo 17:15-17:45 Suomen Latu Paloheinän vuokraamolla, eli samassa paikassa, josta kilpailunumerotkin lunastetaan. 

Kilpailu ja reitti: Kilpailu / kisailu järjestetään väliaikalähdöllä perinteisen hiihtotavalla, ja reittinä toimii täyttömäen ympärimenevä lenkki, n.2km. 
Kilpailutoimisto: Suomen Latu Paloheinän vuokraamo (Pakilantie 124), josta kilpailunumeron lunastus ennen klo 18 alkavia startteja
Lähtöalue: Sijaitsee kahvilan takaisella suoralla lähellä Paloheinän kuntoportaita

Sarjat ja matkat:

  • Kilpa M/N, matka 4km
  • Kunto M/N matka 2km
  • Nuoret N/M16 (2004 tai 2005 syntyneet), matka 4km 
  • Nuoret N/M14 (2006 tai 2007 syntyneet), matka 2km 
  • N/M12 ja alle (2008 tai myöhemmin syntyneet), matka 2km 

Osallistumisoikeus: Kisailu ei ole lisenssiä vaativa kilpailu, vaan kannustava tapahtuma. Jokainen osallistuja osallistuu omalla nimellään, mutta voi ilmoittautuessaan mainita seuran, jos jotakin seuraa edustaa.
Palkinnot: Palkinnot arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Käy kilpailun jälkeen Suomen Latu Paloheinän vuokraamolla tarkistamassa löytyykö kilpailunumerosi voittajien joukosta. Jokainen osallistuja osallistuu kisanumerollaan arvontaan. Tapahtuman palkintoina muun muuassa Startin ja Marwen tuotepalkintoja. 
Arvontapalkintojen jako: Pian viimeisen sarjan maaliintulon jälkeen ja palkintojenjako tapahtuu Suomen Latu Paloheinän vuokraamolla.

Osallistumismaksu: Osallistuminen maksetaan vasta kilpailupäivänä numeroa lunastaessa kisatoimistosta. 

  • Aikuisten sarjojen osallistumismaksu on 15e/ kilpailu (niin KUNTO kuin KILPA-sarjat, NAISET ja MIEHET). 
  • Nuorten sarjojen osallistuminen vain 5e/kilpailu. 
  • Jos tarvitset kilpailutapahtuman ajalle rullasukset vuokralle, niin niiden vuokrahinta on 15e/kisailta. Osallistua saa myös omilla välineillä kaikkiin sarjoihin. (Tällä vähennämme kilpailullisuutta, ja haluamme kannustaa kaikkia osalllstumaan välineellä kuin välineellä.) 

Ilmoittautuminen ma 30.9. kilpailuun. 

Kisailuun saa osallistua kumman tahansa (perinteinen ja vapaa) rullasuksilla tai jopa Skikeilla, kunhan etenemistapana tasatyöntö tai perinteisen hiihtotavan etenemismuodot. Kuka tahansa voi osallistua kilpailuun. Lisenssiä eikä edustusseuraa tarvita. Jokainen osallistuja osallistuu kilpailuun omalla vastuullaan ja omalla vakuutusturvallaan. Tapahtumalla on Suomen Ladun alainen tapahtumavakuutus. 

Kysymyksiä tapahtumasta: paloheina@suomenlatu.fi