Keskikesän Metsämieli-kurssi Paloheinässä– liikuntaa ja hyvinvointia luonnossa

02.07.2019|Paloheinä

Kohota lempeästi kehon ja mielen kuntoa keskikesän Metsämieli-kurssilla. Virkisty, voimaannu ja voi hyvin, koe kesäisen luonnon elvyttävä vaikutus!

Metsämieli -kurssi järjestetään Paloheinässä heinäkuussa torstaisin 4.7., 11.7., 18.7. ja 25.7. klo 18-19:30. 

Kehon ja mielen hyvinvointia kehittävä kurssi pohjautuu suomalaiseen Metsämieli-hyvinvointimenetelmään. Teemoja ovat muun muassa stressinhallinta, myönteisen ajattelun vahvistaminen, arjen voimavarat, onnistumisista oppiminen ja oman elämän suunnan ja tavoitteiden tarkentaminen. Halutessasi voit valita jonkin tietyn elämän osa-alueen, johon haluat harjoitteissa keskittyä.

Jokaisella kurssikerralla tehdään kävelylenkki Paloheinän lähiluonnossa. Välillä nostamme sykettä liikkuen, välillä istahdamme sammalmättäälle ihmettelemään luonnon yksityiskohtia. Kävelyn lomassa tehtävät harjoitukset kehittävät oman kehon kuuntelua ja mielen sisäisiä, hyvinvointia tukevia taitoja.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://www.suomenlatu.fi/paloheina/muut-lajit/metsamieli.html

Kurssin hinta on 80 euroa, Suomen Ladun jäsenille 72 euroa. Kurssi on suunniteltu eteneväksi kokonaisuudeksi, harjoitusten tavoitteena on antaa uusia näkökulmia hyvinvointiin ja henkisen ja fyysisen kunnon kehittämiseen. Voit kuitenkin osallistua myös yksittäisille kerroille. Ilmoittauduthan yksittäiselle osallistumiskerralle sähköpostilla paloheina(at)suomenlatu.fi. Hinta 20/18 €, maksu paikan päällä.