Suomen Latu Paloheinässä jatkuu ulkoliikuntanautinnot pitkälle syksyyn!

22.08.2019|Paloheinä

Syksy tekee tuloaan, ja me Suomen Latu Paloheinässä tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia oppia lisää monipuolisesta ulkoliikunnasta syksyllä. Kurssit monessa lajissa sekä ohjatut harjoitukset tarjoavat mahdollisuuksia liikuntaan ja uusiin elämyksiin.

Rullahiihto on hyvää lajinomaista harjoittelua ennen talven lumille siirtymistä. Tervetuloa Tutustu rullahiihtoon -kurssille ottamaan uusi laji haltuun. Edistyneet voivat osallistua suoraan Rullahiihdon jatkokurssille. 

Maastopyöräily 

Maastopyöräily on ollut meillä vahvana lajina koko pitkän huikean kesän, ja on ollut hienoa saada opettaa aivan uusia lajin pariin sekä tarjota harrastajille erilaisia harjoituksia yhdessä. Jatkamme viikottaisilla ohjatuilla maastopyörätreeneillä ensi viikosta eteenpäin ja myös Maastopyöräily tutuksi kursseja on tulossa niin englanniksi kuin suomeksi. Tule mukaan! 
Pyöräilystä lisää.

Rullahiihto 

Talven tulo innostaa ihmisiä myös rullahiihtämään. Rullahiihto muun muuassa vahvistaa hiihdossa tarvittavia lihaksia ja kehittää tasapainoa. Perinteisen rullilla pääsee metsän siimekseen kivituhkalle, luistelusuksilla hiihdetään asfaltilla. Kun taas Skikeilla (maastorullaluistimilla) pääset myös metsään, ja se tuo luisteluhiihtofiilistä edelleen. 

Kaikki rullahiihtokurssimme löytyvät täältä

Meillä tulee olemaan myös Kuntoilijoiden Rullahiihtokisailut syyskuussa, jossa tuomme rullahiihdon laajan kansan äärelle, kuten suunnistuksen iltarastitkin. 

Perheliikunta

Myös perheliikunta on tärkeä osa arvojamme. Syksyinen metsä kutsuu havainnoimaan luonnon muutoksia ja oppimaan retkeilystä yhdessä kavereiden kanssa.

Ilmoita lapsesi laadukkaasti suunniteltuun ja toteutettuun Muumien retkeikykouluun. Retkeilykoulu on neljän tapaamiskerran kokonaisuus, ja ne alkavat ensi viikolla.Ma 26.8. alkaa Muumiperheen (lapsi-vanhempi yhdessä) retkeilykoulu ja ti 27.8. Muumipeikon (lapsi toisten lasten kanssa) Retkeilykoulu. Mukaan ryhmiin mahtuu vielä hyvin. Ja vaikka lapsi olisikin osallistunut retkeilykouluun keväällä, on syksyinen koulu sisällöltään erilainen. Lisätietoja täältä

Vuokraamo

Lisäksi pidämme Suomen Latu Paloheinän vuokraamoamme auki ainakin syyskuun loppuun saakka. Mahdollisesti myös loka-marraskuussa, niin että pyöriä voi vuokrata edullisesti pidemmäksi aikaa käytöönsä. Syyskuun ajan olemme myös auki koko viikonlopun, eli lauantain ja sunnuntain klo 10-16

 

Tervetuloa mukaan kursseille ja vuokramaan ukoliikuntavälineitä! Takaamme että nautitte!