Vuokraa välineet

Suomen Latu Paloheinän välinevuokraamo tarjoaa monipuolisia välineitä ulkona liikkumiseen.

Talviaikana monipuolisesti suksipaketit perinteisen ja vapaan hiihtoon koko perheelle. Retkeilystä innostuneille on lumikenkiä, joilla pääsee koskemattomien hankien ääreen. Vuokraamme myös maastopyöriä ja sähköpyöriä  ympärivuotisesti. Kesällä lisäksi tarjoamme Marwen kanssa yhteistyössä rullasuksia. 

Kesä-heinäkuussa vuokraamo ei ole säännöllisesti auki, mutta tarjoamme välineitä sopimuksen mukaan pitkäaikaisvuokralle sekä lyhyemmälle ajalle, ja tuemme näin omaehtoista liikuntaa. Rullasuksia saa vuokralle 11.6. saakka. Ota yhteyttä paloheina@suomenlatu.fi

Normaalisti välineet voit vuokrata meiltä Suomen Latu Paloheinästä muutamaksi tunniksi, vuorokaudeksi tai pidemmäksi aikaa, jolloin aukioloaikamme eivät määrittele ulkoilemaan lähtöäsi. Lasten (alle 12-v.) välinevuokraukset pääosin 50% listahinnoista.

Vuokraushinnasto:

  3 h 1 vrk 2 vrk 1 vko
Suksipaketti 24/20 34/29 50/40 105/90
Sukset 15/12 25/21 35/30 50/42
Sauvat 7/6 10/8 15/12 30/26
Monot 10/8 15/12 20/16 35/30
Fatbike / maastopyörä 35/30 60/51 90/77 180/150
Sähköpyörät / eBike 50/55 90/80 120/105 270/220
Lumikengät 20/16 24/20 35/30 65/55
Retkiluistimet* 20/16 24/20 35/30 65/55
Pulkka 5/4 - - -
 
*Retkiluistimet tulee varata hyvissä ajoin (vähintään 3 päivää ennen), jotta pystymme takaamaan niiden saatavuuden.
 
Tutustu voiteluhinnastoomme täällä.
 
Vuokrausehdot: Hinnat euroissa, jäsenhinta jälkimmäisenä.
  • Välineitä vuokratessa on esitettävä henkilöllisyystodistus
  • Fatbikea vuokrattaessa otamme voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen (tai vastaavan) pantiksi vuokrauksen ajaksi.
  • Vuokrahinta veloitetaan etukäteen.
  • Vuokraaja on velvollinen palauttamaan välineet vuokra-ajan päättyessä. Myöhästymisestä välinevuokraamolla on oikeus periä lisähinta hinnaston mukaisesti.
  • Vuokraaja sitoutuu palauttamaan välineet siinä kunnossa kun ne olivat vuokralle annettaessa, ja tarvittaessa korvaamaan vahingoittuneet tai kadonneet välineet. Välineiden kunto tarkistetaan ennen vuokraamista ja palautuksen yhteydessä.
  • Vuokravälineiden käyttö tapahtuu vuokraajan omalla vastuulla.

 

 


Fatbike-maastopyörät

Cube Nutrail ja Nutrail Pro, 15”, 17”, 19” ja 21”

Kevyt alumiinirunkoinen maastopyörä, jolla voi nauttia pyöräilystä ympäri vuoden! Leveiden renkaiden ansiosta jopa ensikertalainen pärjää juurakkoisella metsäpolulla hienosti. Joustohaarukka tekee ajamisesta epätasaisessa maastossa entistä helpompaa ja mukavampaa.

Suomen Latu Paloheinän välinevuokraamossa mallit Cube Nutrail ja Nutrail Pro. Voimansiirtona Nutrailissa Shimano XT 2X10 ja Pro-mallissa Sramin 1 X 11.

Pyörien runkokoot 15”, 17",19" ja 21", 150-195 pituisille kuskeille.

Sähköpyörät

Sähköavusteisten polkupyörien suosio on lähtenyt hurjaan kasvuun eikä ihme - sillä sähköpyöräily on yksinkertaisesti hauskaa!

Sähköpyöräilyä voidaan pitää omana, hyvin lähellä tavanomaista pyöräilyä olevana, lajinaan. Sähköavusteisen pyörän ero tavalliseen pyörään on pyöräilyä avustava sähkömoottori, joka auttaa polkijaa esim. raskaissa ylämäissä tai pidemmillä matkoilla. Sähköpyörällä uskallat lähteä entistä pitemmälle lenkille, kunhan varmistut akkuvarauksen riittävyydestä. Tyypillisesti sähkömaasturilla pääsee noin 20-60 km yhdellä akun latauksella, riippuen ajotyylistä, korkeuseroista ja maaston vaativuudesta. Avustuksen voi myös kytkeä tarvittaessa kokonaan pois päältä, jolloin pyörä toimii kuten tavallinen polkupyörä, mutta on ilman sähköä toki raskaampi. 

Sähköavustus nostaa maastoajon uudelle tasolle, tasaa porukan kuntoeroja ja laskee kynnystä nauttia maastopyöräilystä.

Heitä ennakkoluulosi romukoppaan ja polkaise itsesi liikkeelle sähkön avustamana. Jos et ole vielä kokeillut, niin kokeilepa nyt!

Cube Nutrail Hybrid 500, 17” ja 19”

Cube Nutrail Hybrid on sähköavustettu fatbike, jolla ajaminen on erittäin hauskaa!
Tavallisen fatbiken tapaan tämä on tukevan turvallinen maasturi, jonka leveät renkaat takaavat mahtavan pidon ja jolla ensikertalaisen pääsee maastoajon makuun.

Bosch´in moottori on tunnokas ja tarvittaessa ärhäkkä. Valitse neliportaisesta avustuksesta (Eco, Tour, EMTB, Turbo) itsellesi sopiva avustustaso maaston ja tarpeesi mukaan.

Mitä haastavampi maasto, sitä enemmän Nutrail Hybrid(lue sinä) tykkää. Taitavissa käsissä tämä epeli kiipeää vaikka puuhun.

Soveltuu hienosti talviajoon.

 

Cube Reaction Hybrid, 19”

Etujousitettu sähkömaastopyörä upealla Reaction gravity casting rungolla, jossa Bosch akku ja moottori sulautuvat rungon muotoiluun täydellisesti. 2.6" leveät maastorenkaat tarjoavat loistavan pidon ja ajomukavuuden haastavissakin olosuhteissa.

Soveltuu hyvin myös pyöräretkiin ja kevyempään maastoon. 19” rungolla, 170-185 cm pituiselle kuskille.

 

Cuben kapearenkaiset maastopyörät, koossa 14”, 16”, 17”, 19” ja 21”

Cube Stereo 120 HPA, 17” ja 19”

Cube Stereo 120 HPA SL on täysjousitettu alumiinirunkoinen maastopyörä joka toimii monenlaisessa maastossa. Fox-iskunvaimennus ja Shimano XT-osasarja  yhdistettynä laadukkaaseen runkoon tekevät Cube Stereo 120 HPA SL:stä yhden Cuben suosituimmista pyöristä. Suomen Latu Paloheinässä on Stereota kahta kokoa 17" ja 19". 

 

Cube Analog, 14”
Cube LTD Pro 19”
Cube Attention SL, 21”

Cube Analog on etujousitettu alumiinirunkoinen maastopyörä työmatkalle, kaupunkiin tai kevyeen maastoajoon. Erittäin hyvin sopiva malli myös nuorisolle. Cuben Analogin laadukas alumiinirunko on mitoitukseltaan hieman lyhyempi ja mukavampi kuin aktiivisempaan maastopyöräilyyn suunnitellut mallit. Cuben Attention ja Cube LTD Pro alumiinirunkoiset pyörät ovat kumpikin geometrialtaan hyvin samanlaisia kuten Analog, mitoitukseltaan rentoja mutta urheilullisia.