Luontokuntosali

Luonto tarjoaa ilmaisen kuntosalin ympäri vuoden. Sinne on elinikäinen jäsenyys, ikärajaa ei ole, pukukoodi on vapaa eikä peilikuvakaan häiritse kriittistä kuntoilijaa. Puuta vasten punnerrukset, oksaroikunnat, kyykyt lapsi reppuselässä ja erilaiset kehonhallintaharjoitukset sopivat kaikille ja ovat hauskoja myös lapsen mielestä. Jos lapsi keksii välillä liikkeet, harjoittelusta tulee suorastaan hulvatonta. Silloin takuuvarmasti aikuinen on se, jonka suorituskyky mitataan.

Tutustu vinkkeihin tästä (PDF, avautuu uuteen välilehteen)

Luontokuntosali - nollasta sataan ilman ikärajaa!

Alta voit tulostaa eri liikkeiden ohjetaulut omaan käyttöösi tai esimerkiksi ulkoilupaikan ilmoitustaululle (PDF, A3-koko):

Luontoparkour

Parkourissa pyritään etenemään ympäristössä mahdollisimman sulavasti ja liikkeen katkeamatta paikasta toiseen. Perusliikkeitä ovat juokseminen, hyppääminen, kiipeäminen, tasapainoilu ja roikkuminen. Luonto tarjoaa parhaan mahdollisen ympäristön parkourin harrastamiseen ja jokainen voi edetä omalla tavallaan ja tasollaan. Tulosta tästä luontoparkourtaulut, joiden avulla voitte rakentaa luontoparkourradan vaikka omalle perheelle. 

Luontoparkourtaulut (pdf, avautuu uudelle välilehdelle)