Kouluttaudu

Luonnossa kotonaan -toiminnan koulutuksia ovat LK peruskurssi ja - täydennyskoulutukset. Lisäksi toimijoita kannustetaan osallistumaan Suomen Ladun ohjaajakoulutuksiin sekä muiden tahojen LK -toimintaa tukeviin koulutuksiin. Myös LK -verkostotapaamiset ovat koulutuksellisia. Toiminnasta kiinnostuneille järjestetään työpajoja.  Voit myös tilata oman LK-peruskurssin tilauskurssina. Tutustu tilauskurssiin tästä. Tilaa oma tilauskurssi tästä. 

 

Luonnossa kotonaan -peruskurssi 2 op (15 x 45 min)

Toimitko paljon ulkona lasten kanssa?

Haluaisitko syventää luontoliikunnan sekä luonto- ja ympäristökasvatuksen osaamistasi? 

Tai oletko ehkä kiinnostunut liittymään mukaan Luonnossa kotonaan –verkostoon?

Luonnossa kotonaan (LK)-peruskurssilla syvennymme LK ydinajatukseen käytännönläheisesti ja omia kokemuksia jakaen. Keskeisiä teemoja ovat Ulkoilmaelämä, Toimintaympäristö ja ulkoilun määrä sekä Leikki ja liikkuminen. Lisäksi koulutuksessa käydään lyhyesti läpi LK tausta ja perusteet sekä nykyinen LK toimintamalli.

Koulutuksen jälkeen osallistujalla on LK perusosaaminen sekä edellytykset hakea LK -toimipaikkajäsenyyttä. Kurssi ei sisällä toimipaikan esim. päiväkodin perustamiseen liittyviä asioita vaan keskittyy löytämään vastauksen kysymykseen Miksi luonnossa? 

Kurssin hinta on 165 € Suomen Ladun jäsenille, muille 195 € sisältäen koulutuksen, materiaalin sekä iltapäiväkahvit.  Koulutus toteutetaan sekä sisällä että ulkona. Kurssipäivien kesto on pääsääntöisesti klo 9-16.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää kasvatus- tai opetusalan tutkintoa. 


2021 koulutukset

13.-14.3.2021, Rauma. SIIRRETTY ELOKUULLE!

24.-25.4.2021, Oulu. PERUTTU

28.-29.8.2021, Rauma. Ilmoittaudu koulutukseen tästä. (Ilmoittautuminen päättyy 11.8.) (Maaliskuun ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti tälle kurssille!)

18.-19.9.2021, Helsinki. Ilmoittaudu koulutukseen tästä. (Ilmoittautuminen päättyy 30.8.)

9.-10.10.2021, Lahti. Ilmoittaudu koulutukseen tästä. (Ilmoittautuminen päättyy 19.9.)

 

Luonnossa kotonaan -kouluttajakoulutus

Hei sinä Luonnossa kotonaan -kasvattaja, lähde kouluttajaksi Suomen Latuun! Koulutamme uusia Luonnossa kotonaan -kouluttajia syksyllä 2021. Koulutus sisältää seuraavat opiskelupäivät: aloituswebinaari 22.9., lähiopetuspäivät Uudellamaalla 9.–10.10, harjoittelukoulutuksen, välitehtäviä sekä päätöstapaamisen toukokuussa 2022. Kouluttajuus on antoisaa! Pääset syventämään omaa Luonnossa kotonaan -osaamistasi ja jakamaan sitä eteenpäin. Tervetuloa mukaan!,

Lisätietoja kouluttajakoulutuksesta voit lukea tästä, ennen koulutukseen hakemista. 

Hae kouluttajakoulutukseen tästä 22.08.2021 mennessä. Lisätietoja kouluttajakoulutuksesta saat Anna Anttoselta, anna.anttonen@suomenlatu.fi