Kouluttaudu

Luonnossa kotonaan -toiminnan koulutuksia ovat LK peruskurssi ja - täydennyskoulutukset. Lisäksi toimijoita kannustetaan osallistumaan Suomen Ladun ohjaajakoulutuksiin sekä muiden tahojen LK -toimintaa tukeviin koulutuksiin. Myös LK -verkostotapaamiset ovat koulutuksellisia. Toiminnasta kiinnostuneille järjestetään työpajoja.  Voit myös tilata oman LK-peruskurssin tilauskurssina. Tilauskurssi esite avautuu tästä. Tilauskurssin tilauslomake avautuu tästä. 

 

Luonnossa kotonaan -työpajat (3 h)

8.11.2017 klo 14-17 Helsinki, Pasila

Toiminnasta kiinnostuneille on tarjolla maksuttomia tutustumispajoja. Pajat sisältävät kahden tunnin Luonnossa kotonaan -henkisen ulkoilun, jolta saat vinkkejä lasten luontotoimintaan sekä yhden tunnin Luonnossa kotonaan -toiminnan esittelyn sisällä.

Voit tilata työpajan myös omalle työpaikalle/ paikkakunnalle, ota yhteys nina.raike@suomenlatu.fi. Tällöin paja on maksullinen.

Pajan Luonnossa kotonaan -esittely (pdf), ulkoiluosion vinkit toimitetaan osallistujille sähköpostitse.

Luonnossa kotonaan -peruskurssi 2 op (15 x 45 min)

Voit ilmoittautua kurssille klikkaamalla sinisellä olevaa päivämäärää


24.-25.03.18 Helsinki, ilmoittautuminen päättyy 18.2.2018
07.04-08.04.18 Rauma, ilmoittautuminen päättyy. 7.3.18

Toimitko paljon ulkona lasten kanssa?

Haluaisitko syventää luontoliikunnan sekä luonto- ja ympäristökasvatuksen osaamistasi? 

Tai oletko ehkä kiinnostunut liittymään mukaan Luonnossa kotonaan –verkostoon?

Luonnossa kotonaan (LK)-peruskurssilla syvennymme LK ydinajatukseen käytännönläheisesti ja omia kokemuksia jakaen. Keskeisiä teemoja ovat Ulkoilmaelämä, Toimintaympäristö ja ulkoilun määrä sekä Leikki ja liikkuminen. Lisäksi koulutuksessa käydään lyhyesti läpi LK tausta ja perusteet sekä nykyinen LK toimintamalli.

Koulutuksen jälkeen osallistujalla on LK perusosaaminen sekä edellytykset hakea LK -toimipaikkajäsenyyttä. Kurssi ei sisällä toimipaikan esim. päiväkodin perustamiseen liittyviä asioita vaan keskittyy löytämään vastauksen kysymykseen Miksi luonnossa? 

Kurssin hinta on 150 SL jäsenhinta, muille 190 € sisältäen koulutuksen, materiaalin sekä iltapäiväkahvit.  Koulutukseen kuuluu ennakkotehtävä. Koulutus toteutetaan sekä sisällä että ulkona. Kurssipäivien kesto on la klo 9-16 ja su klo 9-16.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää kasvatusalan tutkintoa. 

 

Luonnossa kotonaan -kouluttajakoulutus (4 op)

Seuraava kouluttajakoulutus järjestetään vuonna  2018. Lisätiedot ja hakuohjeet tästä.

 

Voit myös tiedustella tilauskurssia tai esittää toiveen peruskurssista omalle paikkakunnalle.