Kouluttaudu

Luonnossa kotonaan -toiminnan koulutuksia ovat LK peruskurssi ja - täydennyskoulutukset. Lisäksi toimijoita kannustetaan osallistumaan Suomen Ladun ohjaajakoulutuksiin sekä muiden tahojen LK -toimintaa tukeviin koulutuksiin. Myös LK -verkostotapaamiset ovat koulutuksellisia. Toiminnasta kiinnostuneille järjestetään työpajoja.  Voit myös tilata oman LK-peruskurssin tilauskurssina. Tilauskurssi esite avautuu tästä. Tilauskurssin tilauslomake avautuu tästä. 

 

Vuoden 2019 kurssit tulevat näkyviin viimeistään Joulukuun aikana.

Luonnossa kotonaan -työpajat (3 h)

Pajat sisältävät kahden tunnin Luonnossa kotonaan -henkisen ulkoilun, jolta saat vinkkejä lasten luontotoimintaan sekä yhden tunnin Luonnossa kotonaan -toiminnan esittelyn sisällä.

Voit tilata työpajan myös omalle työpaikalle/ paikkakunnalle, ota yhteys nina.raike@suomenlatu.fi.  Paja on maksullinen.

Pajan Luonnossa kotonaan -esittely (pdf), ulkoiluosion vinkit toimitetaan osallistujille sähköpostitse.

Luonnossa kotonaan -peruskurssi 2 op (15 x 45 min)

Vuoden 2019 kurssit

16 - 17.3. Helsinki, Ilmoittaudu viimeistään 24.2.

30 - 31.3. Tampere, Ilmoittaudu viimeistään 10.3.

14 - 15.9. Kouvola, ilmoittaudu viimeistään 25.8. 

19 - 20.10 Oulu, ilmoittaudu viimeistään 29.9.

 

Loput vuoden 2019 kurssit julkaistaan marraskuussa!

Luonnossa kotonaan peruskurssi

Toimitko paljon ulkona lasten kanssa?

Haluaisitko syventää luontoliikunnan sekä luonto- ja ympäristökasvatuksen osaamistasi? 

Tai oletko ehkä kiinnostunut liittymään mukaan Luonnossa kotonaan –verkostoon?

Luonnossa kotonaan (LK)-peruskurssilla syvennymme LK ydinajatukseen käytännönläheisesti ja omia kokemuksia jakaen. Keskeisiä teemoja ovat Ulkoilmaelämä, Toimintaympäristö ja ulkoilun määrä sekä Leikki ja liikkuminen. Lisäksi koulutuksessa käydään lyhyesti läpi LK tausta ja perusteet sekä nykyinen LK toimintamalli.

Koulutuksen jälkeen osallistujalla on LK perusosaaminen sekä edellytykset hakea LK -toimipaikkajäsenyyttä. Kurssi ei sisällä toimipaikan esim. päiväkodin perustamiseen liittyviä asioita vaan keskittyy löytämään vastauksen kysymykseen Miksi luonnossa? 

Kurssin hinta on 155 € Suomen Ladun jäsenille, muille 195 € sisältäen koulutuksen, materiaalin sekä iltapäiväkahvit.  Koulutus toteutetaan sekä sisällä että ulkona. Kurssipäivien kesto on pääsääntöisesti klo 9-16.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää kasvatus- tai opetusalan tutkintoa. 

 

 

 

Kurssimainos 2018

Voit myös tiedustella tilauskurssia tai esittää toiveen peruskurssista omalle paikkakunnalle.