Sijainti ja aikataulu

SijaintiSeinäjoki
Osoite Seinäjoki
  
AjankohtaAlkaa: 06.05.2023, klo 00.00
Päättyy: 06.05.2023, klo 00.01

Lisätietoa

  • Tunteet hukassa -metsäseikkailun koulutus antaa työkaluja ohjata ja tutkia tunnetaitoja yhdessä lasten kanssa luonnossa. Metsäseikkailu opettaa lapsille erilaisia tunteita, niiden ymmärtämistä ja hyväksymistä sekä luonnon ja eläinten kunnioittamista. Seikkailu ruokkii mielikuvitusta ja lapsen omaa luovuutta. Tunteet hukassa -metsäseikkailu kehittää myös lapsen omia ongelmanratkaisutaitoja sekä ryhmässä toimimista.
  • Tunteet hukassa -metsäseikkailu sisältää aistiharjoituksia, kehontuntemusharjoituksia, väriterapiaa, luonto- ja tunnetyöskentelyä sekä tarinallisuutta. Koulutuksessa perehdytään kaikkiin näihin osa-alueisiin. Tutuksi tulevat myös seikkailun hahmot, tarinat, 10 tunnetta, värien merkitys, leikki-ideat, luonto tunteiden oppimisympäristönä sekä Tunteet hukassa -metsäseikkailun monet mahdollisuudet. Koulutuksessa osallistutaan kahteen eri tyyppiseen Tunteet hukassa -metsäseikkailun toteutukseen käytännössä ja saadaan valmiudet oman toiminnan suunnitteluun.
  • Huomioitavaksi: Ohjaajakurssit ovat henkilökohtaisia eli kurssin käynyt saa itselleen ohjaajapätevyyden Tunteet hukassa- toiminnan toteuttamiseen. Samoin kurssimateriaali on ohjaajan oma.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiTunteet hukassa -metsäseikkailun ohjaajakoulutus
TyyppiKurssi
Tapahtuman lajiMuu
Ilmoittautuminen19.04.2023 mennessä
HinnoitteluKoulutuksen hinta 150 € Suomen Ladun jäsenille ja 190 € ei jäsenille.

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäSuomen Latu
Sähköpostikoulutus@suomenlatu.fi
Puhelinnumero0985677470

SUOMEN LATU RY

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä 183 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Katso yhdistyksen omat sivut