Sijainti ja aikataulu

SijaintiSastamala
OsoiteMarttilankatu , 38200 Sastamala
  
AjankohtaAlkaa: 02.05.2023, klo 17.00
Päättyy: 02.05.2023, klo 20.00

Lisätietoa

Yhteisillä pyörälenkeillä tutustumme lähialueiden luonto- ja muihinkin nähtävyyksiin. Vauhti on leppoisa ja taukoja pidetään. Retkeilijöiden pyörälenkeille voi kuka tahansa osallistua ja osallistua voi millä tahansa pyörällä. Aina on hyvä ottaa mukaan juotavaa ja halutessa pientä naposteltavaakin. Jos matkan varrella on sopiva kahvipaikka, niin silloin suosittelemme kahvirahan ottamista mukaan. Kovalla sateella tai ukkosmyrskyllä emme lähde pyöräilemään. Pyörälenkille lähdemme aina klo 17 Vammalan lukiolta ellei toisin mainita. Huomioitavaa: pyöräillessä käytämme kypärää, suosittelemme heijastinliiviä tai vastaavaa tai kirkkaita vaatteita.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiTiistaipyöräily, Kiikan lenkki
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPyöräily
Kokoontumis- / lähtöpaikkaVammalan lukio
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen02.05.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöKlaus Heikkilä
Sähköpostiinfo@vammalanretkeilijat.net

VAMMALAN RETKEILIJÄT RY

Vammalan Retkeilijät on aktiivinen, ulkoilun ja retkeilyn parissa toimiva yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää kaikenikäisten luonnossa olemista ja hyvää oloa.

Katso yhdistyksen omat sivut