Sijainti ja aikataulu

SijaintiNousiainen
OsoiteVuorentaustantie 4 Nousiainen
  
AjankohtaAlkaa: 07.05.2023, klo 09.00
Päättyy: 07.05.2023, klo 15.00

Lisätietoa

Polkuretki Tevavuorenpolku Nousiaisissa, lähtö Vuorenpään tilan talouspihalta, osoite Vuorentaustantie 4. Pysäköinti maatilan alaparkkipaikalla ja talouspihalla, liikenteen ohjaus. Reittejä kolme eri pituista, n. 3 km, n. 5 km ja n.9 km. Mehupiste pidemmillä reiteillä. Päätepiste Vuorenpään laavulla, jossa myynnissä grillimakkaraa, muurinpohjalettuja, kahvia/teetä. Mehu sisältyy osallistumismaksuun, joka on aikuisilta 5 €, lapset alle 12 v. ilmainen. Kaikki osallistuvat arvontaan, jossa pienempien voittojen lisäksi päävoitto Nousiaisten kunnan vapaa-aikatoimen lahjoittama 50 euron lahjakortti.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiTevavuorenpolku
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPatikointi
Kokoontumis- / lähtöpaikkaVuorenpään tilan talouspiha
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen07.05.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöHilkka Stenroos
Sähköpostikuhankuono@gmail.com
Puhelinnumero040 777 5980

KUHANKUONON LATU JA POLKU RY

Yhdistyksen tarkoitus on ympärivuotisella toiminnallaan vakiinnuttaa luonnossa tapahtuvaa kunto- ja virkistysliikuntaa, tehdä retkeily tunnetuksi ja yleiseksi tavaksi sekä edistää ulkoilukulttuuria ja ulkoilun hyviä tapoja järjestämällä retkiä, tapahtumia, tempauksia, koulutusta, vaelluksia ja luontoon tutustumista.

Katso yhdistyksen omat sivut