Sijainti ja aikataulu

SijaintiMikkeli
OsoiteKarkeentie 177 Mikkeli
  
AjankohtaAlkaa: 20.09.2023, klo 19.00
Päättyy: 20.09.2023, klo 22.00

Lisätietoa

Kaikille avoin tähtitaivasretki keskiviikkona 20.9.2023. Retkellä tutkimme syksyn tähtitaivasta Kylälahdella Hiidenmäen laella Mikkelin Ursan pj:n opastamana. Yhteislähtö klo 19.00 kirkonkylältä Vossikan edestä (Brahentie 42). Ajetaan Parkkilantieltä Karkeentien 177 kohdalle (opaste), josta vasemmalle alkaa metsäautotie. Linjan alle kiertolenkille sopii autoja parkkiin. Varaa mukaan lamppu pimeässä mäelle kulkemiseen, sään mukainen vaatetus ja omat eväät. Jos sää on sateinen ja pilvinen, retki perutaan. Jos näin käy, retki järjestetään keskiviikkona 27.9. Tervetuloa mukaan.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiTähtitaivasilta Hiidenmäellä
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiKävely
Kokoontumis- / lähtöpaikkaVanhan Vossikan parkki, Brahentie 42, RIstiina
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen01.01.1970 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäSuomen Latu ry
YhteyshenkilöLeena Hytönen
Sähköpostiristiinanrinkka@gmail.com
Puhelinnumero0403557039

RISTIINAN RINKKA RY

Olemme Suomen Ladun jäsenyhdistys ja toimimme Mikkelin Ristiinassa. Ulkoilu ympäri vuoden ja eri muodoissaan on toimintamme perusta. Meitä tapaa kesäisin pyöräilemässä ja patikoimassa, talvisin talviuintipaikalla, sauvakävelemässä, hiihtämässä jne. Osallistumme paikallisiin yleisötapahtumiin, järjestämme omia retkiä ja osallistumme valtakunnallisiin teematapahtumiin. Tarjolla monipuolisia tehtäviä vapaaehtoisille.
Toivomme jokaisen löytävän itselleen sopivan tavan ulkoilla.
Tervetuloa mukaan.

Katso yhdistyksen omat sivut