Sijainti ja aikataulu

SijaintiRaisio
OsoiteHulvelankatu 35, 21200 Raisio
  
AjankohtaAlkaa: 08.11.2023, klo 18.00
Päättyy: 08.11.2023, klo 20.00

Lisätietoa

Raision Rinkka r.y:n syyskokous pidetään kello 19 alkaen Friisilässä, Hulvelankatu 35, Raisio. Esillä on sääntöjen määräämät asiat, toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024. Ennen kokousta klo 18 alkaen Caj Koskinen Scandinavian Outdoor'ta kertoo miten pidennät päiväretket yön yli retkiksi. Tervetuloa kokoukseen! Tarjoilun vuoksi ilmoittaudu 3.11. mennessä rinkka@raisionrinkka.fi

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiSyyskokous
TyyppiKokous
Kokoontumis- / lähtöpaikkaFriisilän päärakennus
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Osallistujat25
Ilmoittautuminen03.11.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

www-sivutraisionrinkka.fi

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun jäsenyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössä. Toimintamme tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Liikumme yhdessä retkeillen, kävellen, pyöräillen, polkujuosten ja hiihtäen. Järjestämme perhetapahtumia ja retkeilykursseja. Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.

Katso yhdistyksen omat sivut