Sijainti ja aikataulu

SijaintiRaisio
OsoiteItäniityntie 9, 20320 Raisio
  
AjankohtaAlkaa: 31.08.2023, klo 19.00
Päättyy: 31.08.2023, klo 20.30

Lisätietoa

(Tapahtuma on peruttu 24.8.2023 ja siirretty pidettäväksi 31.8.2023. Pahoittelut muutoksesta!) Elokuun iltaretkellä patikoidaan lähialueen luontoa tutuksi tällä kertaa Haunisten altaan luontopolkua ja osin Kuhankuonon reitistöäkin kulkien. *** Reitille osuu metsäpolkua, metsätietä, soratietä ja myös asfaltoitua osuutta. Säänmukainen pukeutuminen, hyvät kävelykengät, halutessasi vaellus/kävelysauvat. Ota mukaan myös tarvitsemasi määrä juotavaa ja ehkä pientä syötävää. *** Kokoontuminen Kuninkojan K-Raudan edessä. Lähtö klo 19.00. Maksutonta pysäköintitilaa kokoontumispaikan välittömässä läheisyydessä. Patikan pituus noin 6-7 km, aikaa kannattaa varata 1,5 tuntia. Lisätietoa ohjaajalta: tarja.aittala@turunlatu.fi. Tervetuloa! (Ei ennakkoilmoittautumista.)

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiSiirretty! Iltapatikointi lähialueen luontopoluille: Haunisten altaalta Kuhankuonon reitistölle
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPatikointi
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKuninkojan K-Rauta (huom. ei ennakkoilmoittautumista)
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen01.01.1970 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

www-sivutturunlatu.fi

TURUN LATU RY

Turun Latu ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Yhdistyksen toimintaa ylläpidetään vapaaehtoisvoimin. Ohjaajat ja muut toimijat tekevät työtään vastikkeetta.

Turun Latu ry perustettiin 1.10.1956 ja rekisteröitiin 30.10.1956.
Yhdistys on Suomen Ladun jäsenyhdistys ja kuuluu Lounais-Suomen latualueeseen.
Katso yhdistyksen omat sivut