Sijainti ja aikataulu

SijaintiSastamala
Osoite Sastamala
  
AjankohtaAlkaa: 13.05.2023, klo 09.00
Päättyy: 13.05.2023, klo 17.00

Lisätietoa

Sastamalan kirkkovaellus on yksi valtakunnallisen Pyhiinvaelluskauden avajaistilaisuuksista. Sastamalan kirkkovaellus on opastettu vaellus, jonka voi kulkea joko kävellen tai pyörällä. Tällä vaelluksella kuljetaan kauniissa maisemissa ja ihaillaan vanhaa rakennusperinnettä. Vaelluksen aikataulut sovitellaan Tampereen ja Porin juniin ja lähtö on Karkusta lauantaina 13. toukokuuta klo 9.00 ja junamatkustajat ehtivät klo 17 tai klo 19 aikoihin lähteville junille. Yhteinen lähtö klo 9 Vanhalta Harsulta, Karkusta (Maakunnantie 17, Sastamala). Matkan varrella etapit Karkun kirkko, Sastamalan Pyhän Marian kirkko sekä Tyrvään Pyhän Olavin kirkko. Kävelijöiden päätepysäkki on Tyrvään kirkko n. klo 16.45. Pyöräilijät jatkavat vielä Kaukolan kautta Kiikkaan ja siitä Keikyän riippusillan ja voimalaitoksen kautta Keikyän kirkolle, jonne saavutaan noin klo 16. Oppaina toimivat Sastamalan seudun oppaat sekä Vammalan Retkeilijät. Opastettu retki on maksuton. Varaa kuitenkin mukaasi vähän rahaa, sillä kahvipaikoilla on vapaaehtoinen kahvimaksu. Huomioitavaa: - Pyöräilijöillä on omakustanteinen lounasmahdollisuus Kiikassa, ravintola Kiikan konttorissa. Lounasaikaa on varattu tunti ja siinä ajassa halukkaat voivat myös piipahtaa Kiikan kirkolla. - Keikyästä on varattavissa maksullinen pyörien kuljetus Vammalaan ja Karkkuun saakka. Varaa paikkasi ilmoittautumisen yhteydessä, paikkoja on rajoitetusti, käteismaksu 10 €. Ilmoittautuminen Lisätietoa kirkkovaelluksesta sekä ilmoittautumislomake löytyy Sastamalan kaupungin tapahtumakalenterista. https://www.visitsastamala.fi/tapahtumat/sastamalan-kirkkovaellus-pyoralla-tai-kavellen/

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiSastamalan kirkkovaellus pyörällä tai kävellen
TyyppiTapahtuma
Kokoontumis- / lähtöpaikkaVanha Harsu, Karkku, Sastamala
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen01.01.1970 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäVisit Sastamala
YhteyshenkilöMarjo Tahvanainen
Sähköpostitahvanainenmarjo@gmail.com

VAMMALAN RETKEILIJÄT RY

Vammalan Retkeilijät on aktiivinen, ulkoilun ja retkeilyn parissa toimiva yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää kaikenikäisten luonnossa olemista ja hyvää oloa.

Katso yhdistyksen omat sivut