Sijainti ja aikataulu

SijaintiMikkeli
OsoiteKitereentie 13, 52300 Mikkeli
  
AjankohtaAlkaa: 06.11.2023, klo 18.00
Päättyy: 06.11.2023, klo 20.00

Lisätietoa

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous järjestetään ma 6.11.2023 klo 18.00 alkaen Metsälinnan kokoushuoneessa, Kitereentie 13, Ristiina. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 10 §:n mukaiset asiat. Kahvitarjoilu. Kokouksen jälkeen keskustelemme ajankohtaisista asioista. Tervetuloa! Ristiinan Rinkan hallitus.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiRistiinan Rinkka ry:n syyskokous
TyyppiKokous
Kokoontumis- / lähtöpaikkaMetsälinnan kokoushuone.
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen06.11.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäSuomen Latu ry
YhteyshenkilöHelena Turkki
Sähköpostihelena.turkki@gmail.com
Puhelinnumero040 827 6927

RISTIINAN RINKKA RY

Olemme Suomen Ladun jäsenyhdistys ja toimimme Mikkelin Ristiinassa. Ulkoilu ympäri vuoden ja eri muodoissaan on toimintamme perusta. Meitä tapaa kesäisin pyöräilemässä ja patikoimassa, talvisin talviuintipaikalla, sauvakävelemässä, hiihtämässä jne. Osallistumme paikallisiin yleisötapahtumiin, järjestämme omia retkiä ja osallistumme valtakunnallisiin teematapahtumiin. Tarjolla monipuolisia tehtäviä vapaaehtoisille.
Toivomme jokaisen löytävän itselleen sopivan tavan ulkoilla.
Tervetuloa mukaan.

Katso yhdistyksen omat sivut