Sijainti ja aikataulu

SijaintiHirvensalmi
Osoite Hirvensalmi
  
AjankohtaAlkaa: 14.10.2023, klo 09.00
Päättyy: 14.10.2023, klo 16.00

Lisätietoa

Patikkaretki Hirvensalmen Kissakoskelle lauantaina 14.10.2023. Lähtö klo 9.00 kirkonkylältä Vanhan Vossikan parkkipaikalta (Brahentie 42, Ristiina). Bussikuljetus on jäsenille maksuton, ei-jäsenille 10 euroa/henkilö. Kissakoskella kuljemme luontopolun (n. 8 km). Reitin varrella on monenlaisia luonto- ja maisemanähtävyyksiä. Reitin varrella on laavu, omat eväät mukaan. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiRinkan patikkaretki Kissakoskelle
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiRetkeily
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen14.10.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäSuomen Latu
YhteyshenkilöHelena Turkki
Sähköpostihelena.turkki@gmail.com
Puhelinnumero0408276927

RISTIINAN RINKKA RY

Olemme Suomen Ladun jäsenyhdistys ja toimimme Mikkelin Ristiinassa. Ulkoilu ympäri vuoden ja eri muodoissaan on toimintamme perusta. Meitä tapaa kesäisin pyöräilemässä ja patikoimassa, talvisin talviuintipaikalla, sauvakävelemässä, hiihtämässä jne. Osallistumme paikallisiin yleisötapahtumiin, järjestämme omia retkiä ja osallistumme valtakunnallisiin teematapahtumiin. Tarjolla monipuolisia tehtäviä vapaaehtoisille.
Toivomme jokaisen löytävän itselleen sopivan tavan ulkoilla.
Tervetuloa mukaan.

Katso yhdistyksen omat sivut