Sijainti ja aikataulu

SijaintiRaisio
OsoiteNallinkatu 2, 21200 Raisio
  
AjankohtaAlkaa: 17.09.2023, klo 09.30
Päättyy: 17.09.2023, klo 18.00

Lisätietoa

LoLa:n syysretki Torronsuon kansallispuistoon su 17.09.2023 LoLa:n (Lounais-Suomen latualue) tämän vuoden yhteisretki suuntautuu Torronsuon kansallispuistoon (Tammela) . Retki on avoin kaikille alueemme yhdistysten jäsenille. Yleistä. Retkeä varten on järjestetty kaksi bussikuljetusta, reitit: Raisio – Turku – Salo – Torronsuo ja Rauma – Pori – Huittinen – Torronsuo. Valitettavasti koko alueen kattavan kuljetusverkoston luominen ei ole käytännössä mahdollista. Tarkoitus on olla Torronsuolla noin puolen päivän aikaan. Kansallispuistossa vietämme nelisen tuntia. Ensin patikoimme, ja patikan päätteeksi syömme eväitä Kiljamon taukopaikalla. Paluumatkan lähtöajasta sovitaan saapumisen yhteydessä busseittain. Torronsuon retkeilyrakenteet: Keittokatos, tulentekopaikka ja esteetön käymälä (oma wc-paperi mukaan) sekä luontotorni sijaitsevat Kiljamon taukopaikalla n. 300m päässä Kiljamon P-alueesta. Reitit. Suotaival (8,5 km) on luokiteltu keskivaativaksi muutaman jyrkemmän nousun takia, mutta muuten reitti on helppokulkuinen. Pitkospuita riittää. HUOM! Reitillä ei ole oikaisumahdollisuutta eli reitille lähtevien on jaksettava kävellä koko matka. Kiljamonkierros (1,5 km) on helppokulkuinen kierros suon laidassa. Lisätietoja Torronsuon kansallispuistosta: https://www.luontoon.fi/torronsuo Mukaan retkelle säänmukainen vaatetus sekä riittävästi evästä ja juotavaa. Torronsuolla ei ole vesipisteitä. Evästä kannattaa syödä jo bussimatkan aikana ja jättää mahdollisesti jotain paluumatkallekin. Paluumatkan eväät ja vedet voi halutessaan jättää bussiin. Bussikuljetukset: hinta ja ilmoittautuminen. Retken hinta on 20€. Ilmoittautumiset ja maksut 07.09.2023 mennessä. Kuljetus järjestetään, jos kyseiselle reitille ilmoittautuu riittävästi osallistujia. LoLan retkiin budjetoitu alueraha on käytetty matkan hinnan subventoimiseen. Ilmoittautumisen yhteydessä anna seuraavat tiedot: Nimi, sähköposti ja puhelinnumero. Voimme sitten tarvittaessa tiedottaa retkelle lähtijöitä esim. mahdollisista muutoksista. Reitti 1: Raisio – Turku – Salo – Torronsuo Lähtö Raisiosta klo 9.30 (kaupungintalo), Turku klo 9.45 (linja-autoaseman tilausajopysäkki), Kaarina (kaupungintalon P-paikka), Paimio (Nesteen pikavuoropysäkki), Salo (linja-autoasema). Ilmoittautuminen: pj@turunlatu.fi Maksut: Turun Latu ry FI63 4108 0010 3729 13 viesti: Torronsuo Bussikuljetuksiin liittyvät kysymykset kannattaa esittää kyseisen reitin järjestävälle taholle, yleisesti retkeen liittyviä juttuja voi kysellä alueyhdyshenkilöltä hannu.tonteri@gmail.com Tervetuloa!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiRetki Torronsuolle
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiRetkeily
Kokoontumis- / lähtöpaikkaRaision kaupungintalo
IlmoittautuminenIlmoittautuminen 7.9. mennessä: pj@turunlatu.fi Maksut: Turun Latu ry FI63 4108 0010 3729 13 viesti: Torronsuo
Ilmoittautuminen07.09.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäLounais-Suomen latualue, Turun Latu
YhteyshenkilöAlueyhdyshenkilö Hannu Tonteri
Sähköpostipj@turunlatu.fi
www-sivutraisionrinkka.fi

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun jäsenyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössä. Toimintamme tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Liikumme yhdessä retkeillen, kävellen, pyöräillen, polkujuosten ja hiihtäen. Järjestämme perhetapahtumia ja retkeilykursseja. Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.

Katso yhdistyksen omat sivut