Sijainti ja aikataulu

SijaintiRovaniemi
OsoiteHiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi
  
AjankohtaAlkaa: 31.01.2024, klo 18.00
Päättyy: 10.02.2024, klo 17.00

Lisätietoa

Koulutuksen jälkeen osallistujat pystyvät suunnittelemaan ja organisoimaan aloitteleville talviretkeilijöille suunnatun Rakastu talviretkeilyyn -kurssin ja voivat tarjota kurssin osallistujille elämyksellisen ja turvallisen talviretken ja telttayöpymiskokemuksen. Rakastu talviretkeilyyn -ohjaajakoulutus on tarkoitettu Rakastu retkeilyyn -ohjaajakoulutuksen käyneille tai muuten vastaavat tiedot hankkineille henkilöille, joilla on kokemusta talviretkeilystä ja ryhmän ohjaamisesta. Kurssin etäosuus 31.1.24 klo 18-19.30, lähiosuus 10.2.24 Rovaniemi.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiRakastu talviretkeilyyn -ohjaajakoulutus
TyyppiKoulutus
Tapahtuman lajiRetkeily
Kokoontumis- / lähtöpaikkaLapin urheiluopisto Santasport, kokoustila Rova
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen24.01.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

SUOMEN LATU RY

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä 183 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Katso yhdistyksen omat sivut