Rakastu retkeilyyn
Ohjaajakurssi

Oletko jo retkeillyt pidempään ja haluaisit jakaa osaamistasi?

Tule Rakastu retkeilyyn -ohjaajakoulutukseen

Ohjaajakoulutukset on tarkoitettu Suomen Ladun jäsenyhdistyksissä toimiville retkeilyn ohjaajille ja ne ovat valtakunnallisia. Koulutuksen jälkeen ohjaajat saavat oikeuden järjestää yhdessä oman latuyhdistyksen kanssa Rakastu retkeilyyn - kursseja. Ohjaajakoulutuksesta voit löytää myös uusia samanhenkisiä ystäviä ja mielekkään tavan jakaa arvokkaita retkeilytaitojasi muille.

Ohjaajakoulutus koostuu yhdestä etä- ja yhdestä lähitapaamisesta. Hyväksytty suoritus edellyttää molempiin osallistumista. Ota yhteyttä omaan latuyhdistykseesi ja tule mukaan.

Vuoden 2024 Rakastu retkeilyyn -ohjaajakoulutukset:

Rakastu talviretkeilyyn -ohjaajakoulutukset

Rakastu talviretkeilyyn -ohjaajakoulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille tarvittavat taidot turvallisen yön yli retken ohjaamiseen talvisissa olosuhteissa ja merkityillä reiteillä vertaisten tai aloittelevien talviretkeilijöiden kanssa.
Koulutuksen jälkeen osallistujat pystyvät suunnittelemaan ja organisoimaan aloitteleville talviretkeilijöille suunnatun Rakastu talviretkeilyyn -kurssin ja voivat tarjota kurssin osallistujille elämyksellisen ja turvallisen talviretken ja telttayöpymiskokemuksen.

Rakastu talviretkeilyyn -ohjaajakoulutus on tarkoitettu Rakastu retkeilyyn -ohjaajakoulutuksen käyneille tai muuten vastaavat tiedot hankkineille henkilöille, joilla on kokemusta talviretkeilystä ja ryhmän ohjaamisesta.

Vuoden 2024 Rakastu talviretkeilyyn -ohjaajakoulutukset:

  • Kurssin etäosuus 31.1.24 klo 18-19.30, lähiosuus 10.2.24 Rovaniemi. KURSSI PERUTTU!
  • Kurssin etäosuus 9.10.24 klo 18-19.30, lähiosuus 19.10.24 Lappeenranta. Ilmoittaudu koulutukseen.Suomen Latu tarjoaa jäsenyhdistyksilleen joka vuosi kaksi ilmaispaikkaa jokaisen eri lajin ohjaajakoulutuksiin.