Sijainti ja aikataulu

Sijainti
Osoite
  
AjankohtaAlkaa: 26.08.2023, klo 16.00
Päättyy: 27.08.2023, klo 13.00

Lisätietoa

Nukutaan yö ulkona Suomen Luonnonpäivänä. Omat majoiteet , teltta tai riippumatto. Sikokalliolla mahdollisuus yöpyä laadussa tai kodassa. Saunomismahdollisuus , pieni saunamaksu. Jokainen varustautuu omin eväin. Jos sinulla ei ole omia varusteita, mutta mieli tekee kokeilla, ole yhteydessä , mahdollisuus lainata. Ei ilmoittautumista tai muuta maksua.. Tervetuloa. Kyselyt : kirsian@gmail.com leenaholopainen63@gmail.com tai Maire.parviainen@gmail.com

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiNuku yö ulkona - Sikokallion maja
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen01.01.1970 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

TUNTURILATU RY / TSIETSA

Tsietsa on saamenkieltä ja tarkoittaa seitsemän. Tunturikerho Tsietsa ry on seitsemäs Tunturiladun kerhoista ja perustettu vuonna 1972. Toiminta-alueemme on Pohjois-Savo ja jäsenmäärämme hieman yli 100 eri ikäistä sekä monta vaellusta kokenutta että aivan aloittelevaa Lapin kävijää.

Katso yhdistyksen omat sivut