Sijainti ja aikataulu

Sijainti
OsoiteLaurellintie 55, 17320
  
AjankohtaAlkaa: 26.08.2023, klo 14.00
Päättyy: 27.08.2023, klo 12.00

Lisätietoa

Nuku yö ulkona- tapahtuma Päijänteen rannalla Koulutuskeskus Salpauksen Asikkalan kampuksella. Tapahtuma soveltuu kaikenikäisille, aktiviteetteina mm. - melontaa - kirkkovenesoutua - rantaongintaa - luontopolkuretkeilyä - parkour-retki - nokipannukahvittelua - perheen pienimmille lähimetsäseikkailuja Tarjolla myös pyörävaellus (Pyhän Olavin reittiä Sysmästä Asikkalaan). Pienellä maksulla tarjolla aamiaista ja makkaranpaistoa. Ota mukaan omat retkiruokailuvälineet, teltta, makuupussi ja muut yöpymiseen tarvitsemasi varusteet, sekä saunatarvikkeet. Ei tulentekoa teltta-alueilla, valvottu tulistelu järjestetään erikseen. Ota mukaan iloinen mieli ja lähde mukaan, tervetuloa! Ilmoittautuminen sähköpostitse tiirismaan.latu@gmail.com, lisätiedot Helena Kämäräinen 0400-325290.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiNuku yö ulkona - Asikkala
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKoulutuskeskus Salpaus
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen26.08.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

TIIRISMAAN LATU RY

Tiirismaan Latu on Lahden ja Hollolan alueella toimiva aktiivinen ulkoiluyhdistys.
Liikumme luonnossa monin eri tavoin ympäri vuoden ja järjestämme kaikille avoimia retkiä ja ulkoilutapahtumia. Tervetuloa mukaan!

Katso yhdistyksen omat sivut