Sijainti ja aikataulu

SijaintiJanakkala
Osoite Janakkala
  
AjankohtaAlkaa: 15.04.2023, klo 00.00
Päättyy: 15.04.2023, klo 00.01

Lisätietoa

  • Suomen Latu Metsämielen siemen -harjoitukset auttavat pysähtymään, aistimaan, olemaan läsnä ja tunnistamaan luonnon hyvinvointivaikutukset. Harjoituksista voi valita omiin tarpeisiin sopivimmat, ne sopivat pihalla, puistossa, ulkoilureiteillä tai metsäpoluilla tehtäviksi. Metsämielelle voi lähteä yksin, kaksin tai perheen, ystävien ja yhdistysporukan kanssa. Lähde kouluttautumaan kanssamme, hanki hyvinvoinnin työkaluja ja ohjaamistaitoja, monipuolista yhdistyksesi tarjontaa.
  • Ladun jäsenyhdistyksillä on käytössä kaksi ilmaispaikkaa kunkin lajin/ toimintamuodon kurssille vuodessa. Yhdistykset voivat antaa ilmaispaikan kurssille jollekulle jäsenelle, joka sitoutuu ohjaamaan yhdistyksessä. Ilmaispaikan käytöstä on sovittava yhdistyksen hallituksen kanssa ennen ilmoittautumista.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiMetsämieli-vertaisvetäjäkoulutus
TyyppiKurssi
Tapahtuman lajiMetsämieli
Ilmoittautuminen15.04.2023 mennessä
HinnoitteluKurssin hinta on Suomen Ladun jäsenille 111€.

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäSuomen Latu
Sähköpostikoulutus@suomenlatu.fi
Puhelinnumero0985677470

SUOMEN LATU RY

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä 183 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Katso yhdistyksen omat sivut