Sijainti ja aikataulu

SijaintiSodankylä
OsoiteHampputörmäntie 26 Sodankylä
  
AjankohtaAlkaa: 26.07.2023, klo 16.00
Päättyy: 26.07.2023, klo 20.00

Lisätietoa

Tervetuloa Suomen Ladun ja Sompion Samoilijoiden yhdessä järjestämään melontatekniikkakoulutukseen! Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet Suomen Ladun jäsen ja osaat jo jonkin verran meloa ja haluat kehittää sekä tekniikkaasi että turvallisuustaitojasi. Tämä sopii myös sinulle, jolla on tavoitteena Meloja 2 / EPP2 -taitokoe ja mahdollisesti jossakin vaiheessa ohjaajakoulutus. Koulutuksen harjoitukset tehdään kajakkiyksiköillä, jokaisella osallistujalla tulee olla kajakki sekä melontavarusteet (mela, aukkopeite, melontaliivit). Kajakkeja vuokrataan tapahtumaan Sompion Samoilijoilta normaaliin vuokrahintaan. Kurssille otetaan max 10 henkeä, joten varaa paikkasi ajoissa. Kurssi toteutetaan, kun saamme vähintään 6 osallistujaa. Aika: keskiviikko 26.7.2023 klo 16-20 Paikka: Rantasauna osoitteessa Hampputörmäntie 26, Sodankylä Kouluttaja: Oula-Matti Peltonen (melontakouluttaja) Ilmoittautumiset: sompion.samoilijat@gmail.com Hinta: Jäsenille 10 € ja muille 15 €. Omalla kalustolla osallistujille ilmainen Lisätietoja antaa Mikko Reenilä, puh. 040 900 6679

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiMelontatekniikkakoulutus
TyyppiKoulutus
Tapahtuman lajiMelonta
Kokoontumis- / lähtöpaikkaHampputörmäntie 26
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen19.07.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäSuomen Latu
YhteyshenkilöMikko Reenilä
Sähköpostisompion.samoilijat@gmail.com
Puhelinnumero040 620 3164

SOMPION SAMOILIJAT RY

Sompion Samoilijat tukee ja edistää sodankyläläisten luontoharrastuksia ja luonnossa liikkumista. Samoilijat järjestää tapahtumia, retkiä ja erilaisia aktiviteetteja kuntalaisille.

Katso yhdistyksen omat sivut