Sijainti ja aikataulu

SijaintiKemi
OsoiteHiihtomajankatu , 94600 Kemi
  
AjankohtaAlkaa: 29.05.2023, klo 18.00
Päättyy: 29.05.2023, klo 20.00

Lisätietoa

Ensiviikon viikkopyöräily ajetaan poikkeuksellisesti MAANANTAINA 29.5. Ajelemme Rovan-Ristikankaan-Putkensuun poluilla. Kokoontuminen klo.18:00 Kiveliön hiihtomajan parkkipaikalle Hiihtomajankadun päähän(https://goo.gl/maps/1Qsz4GyPLA6wxmnU7) Huom. SÄÄVARAUS . Matalan kynnyksen maastopyöräily on maksuton kaikille avoin tapahtuma jossa kiertelemme Kemin ja lähialueen maastoissa. Yhteislenkeillä tutustumme paikallisiin polkuihin ja lajin harrastajiin. Ajelemme n.2 tuntia rauhallista vauhtia taukoja pidellen. Lenkille tarvitset maastopyörän, joka on kunnossa ja turvallinen maastoajoon ( sähköpyörälläkin voi tulla ), ajolasit, ajohanskat , juotavaa, sekä pakollisen kypärän. Lisätietoja: keminlatu@gmail.com.#keminlatu

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiMatalan kynnyksen maastopyöräilyä 29.5
TyyppiLiikuntavuoro
Tapahtuman lajiMaastopyöräily
Kokoontumis- / lähtöpaikkaEntinen Kiveliön hiihtomaja
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen01.01.1970 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

Sähköpostikeminlatu@gmail.com

KEMIN LATU RY

Kemin Latu on perustettu vuonna 1955. Tavoitteenamme on tarjota jäsenille ja Kemin sekä lähialueiden asukkaille ulkoliikuntatapahtumia.

Katso yhdistyksen omat sivut