Sijainti ja aikataulu

SijaintiHeinola
OsoiteKauppakatu 12, 18100 Heinola
  
AjankohtaAlkaa: 18.10.2023, klo 17.00
Päättyy: 18.10.2023, klo 19.00

Lisätietoa

Tarinoiden avulla patikoidaan ja hiihdetään paikkakunnan latuja – mutta erityisesti vaelletaan Suomen suosituimman retkeilykeskuksen - Kiilopään maisemissa Saariselän tuntureilla. Nämä tarinat ovat osa Tuomo Jantusen kirjoittamaa ja Väyläkirjojen julkaisemaa teosta ”Kiilopään kiehisiä”. Nyt keskitytään niihin tarinoihin, joiden päähenkilöitä löytyy juuri kyseisen paikkakunnan retkeilijöistä. Tarjolla on kahvia ja kakkua, sillä samalla vietetään Suomen Ladun 85-vuotis- ja Kiilopään 60-vuotisjuhlia. Illoissa on mukana jäsenyhdistysten johtohenkilöitä ja vierailevia ulkoilijoita. Tarinailtojen aikana esitellään kuntosauvauutuus Grip, joka jätetään myös paikkakunnan latulaisten testiin. Voisiko uusi kävelysauva tuoda lisää kuntoa kansalle kuten 25 vuotta sitten? Heinolassa mukana myös toiminnanjohtaja Eki Karlsson.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiLiikunnallinen tarinailta Heinolassa
TyyppiTapahtuma
Kokoontumis- / lähtöpaikkaHeinolan kirjasto
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen18.10.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäHeinolan Latu
YhteyshenkilöTuomo Jantunen
Puhelinnumero0400417272

SUOMEN LATU RY

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä 183 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Katso yhdistyksen omat sivut