Sijainti ja aikataulu

SijaintiYlöjärvi
OsoiteHevossaarentie, 34300 Ylöjärvi
  
AjankohtaAlkaa: 27.10.2023, klo 17.00
Päättyy: 27.10.2023, klo 18.30

Lisätietoa

Koko perheen hämärähommat. Tervetuloa ulkoilemaan ja seikkailemaan hämärässä koko perheen voimin! Kurun Samoilijat järjestää koko perheen hämärähommat- ulkoilutapahtuman pe 27.10.2023 klo 17. Tapahtumapaikka on Hevossaaressa Kurussa, entisen leirintäalueen alavaunualueella. Paikalle on opastus Hevossaarentieltä Hevossaaren uimarannan kohdilta. Tapahtumassa tutustutaan yöeläimiin ja leikitään hämärässä ulkoleikkejä. Omat eväät , lämmin pukeutuminen ja otsalamppu mukaan! Tapahtuma on kaikille avoin.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiKoko perheen hämärähommat Kurussa
Tapahtuman lajiMuu
SoveltuvuusLapsiperheille
Kokoontumis- / lähtöpaikkaHevossaarentie
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen31.12.1899 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

KURUN SAMOILIJAT RY

Kurun Samoilijat on Pirkanmaan pohjoisosissa toimiva Ladun jäsenyhdistys, joka on perustettu vuonna 1975. Sijaintimme Kurussa Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistojen sekä Siikanevan soidensuojelualueen välissä Näsijärven rannalla antaa meille loistavat ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden.

Katso yhdistyksen omat sivut