Sijainti ja aikataulu

SijaintiTampere
OsoiteVaralankatu 36, 33240 Tampere
  
AjankohtaAlkaa: 03.02.2024, klo 10.00
Päättyy: 03.02.2024, klo 16.00

Lisätietoa

Kurssit on suunnattu Suomen Ladun jäsenyhdistyksille, joilla kullakin on tarjota kaksi ilmaispaikkaa kurssille. Vertaisohjaajakurssille ovat tervetulleita kaikki, joita ulkoiluun kannustaminen tässä ikäryhmässä kiinnostaa. Aiempaa ohjauskokemusta tai erityisiä lajitaitoja ei tarvita. Ota siis rohkeasti yhteyttä lähimpään jäsenyhdistykseesi! Hyvinvointia ulkoilusta -vertaisohjaajakurssin kesto on yhden päivän eli 6 tuntia. Kurssiin sisältyy myös teemaan orientoiva ennakkotehtävä sekä jälkitehtävänä kertoa omista ulkoilutoiminnan suunnitelmista (2 tuntia). Tehtävä lähetetään osallistujille sähköpostitse tai kirjeenä. Kurssilta saat valmiuksia toimia vertaisohjaajana +65- vuotiaiden matalan kynnyksen ulkoiluryhmissä.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiHyvinvointia ulkoilusta -vertaisohjaajakurssi
TyyppiKoulutus
Tapahtuman lajiMuu
Kokoontumis- / lähtöpaikkaVaralan urheiluopisto
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen18.01.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

SUOMEN LATU RY

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä 183 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Katso yhdistyksen omat sivut