Sijainti ja aikataulu

SijaintiHelsinki
Osoite Helsinki
  
AjankohtaAlkaa: 22.11.2023, klo 17.00
Päättyy: 22.11.2023, klo 19.00

Lisätietoa

Heijastinkätköradalla pääsee omatoimisesti, tai koko perheen voimin, seuraamaan metsässä taskulampulla nähtäviä virvatulia, jotka johdattavat etsijät aina aarteelle asti! Rata on avoinna koko tapahtuman ajan. Lue täältä Geonauttien kuvaus radasta. Omat taskulamput mukaan. Polkujuoksulenkeillä pääsee puolestaan ohjatusti ja turvallisesti kokeilemaan, miten juosta pimeässä otsalampun kanssa. Lähtöajat polkujuoksulenkille ovat 17.15 ja 18.00. Lenkkien kestot ovat noin 25-30min, ja tahti lenkeillä on erittäin rauhallinen. Ilmoittautuminen paikan päällä ohjaajille. Lenkeille otetaan 12-15 ensimmäistä. Omat otsalamput mukaan. Ohjatulla lamppuretkellä oppaamme Johannes johdattaa osallistujat pimeän retkelle, joka seurailee Maunulan luontopolkua. Retkellä pääsee kokeilemaan pimeässä retkeilyä ja liikkumista turvallisesti, ja näkemään lähiluontoa uudella tapaa. Sään ja tuurin mukaan retkellä saattaa nähdä tähtiä, pöllöjä, lepakoita, ynnä muuta mitä päiväsaikaan ei näe. Retkelle on hyvä varustautua säänmukaisella vaatetuksella ja jalkineilla, ja juotavaa on hyvä olla mukana. Retken lähtöaika on klo 17.30. Reitin pituus on n. 3km, ja retken vaativuusluokitus on helppo. Retkelle otetaan 15 osallistujaa ilmoittautumisen kautta. Ilmoittaudu lamppuretkelle mukaan tästä: https://ssl.eventilla.com/event/v8PY9. Omat otsalamput/taskulamput mukaan. Koko perheen tunnelmallisella valopolulla kuljetaan helppoa lyhdyin merkittyä reittiä. Matkan varrella nähdään eräitä tuttuja hahmoja, päästään rauhoittumaan pimeän metsän tunnelmaan, ja pohtimaan muun muassa sitä miltä pimeä tuntuu. Polulle tarvitsee mukaan myös taskulampun. Reitin pituus on alle 1km, ja polku on avoinna koko tapahtuman ajan. Omat taskulamput mukaan. Tapahtumassa on paikan päällä myös Helsingin Ladun ja Polun sekä Geonauttien väkeä. Tule moikkaamaan meitä, ja saat heijastimen matkaasi! Myös Maunulan majan suosittu kahvila pitää ovensa avoinna ja tarjoilee herkkujaan koko tapahtuman ajan.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiHämärähommia Maunulan metsissä 22.11
Tapahtuman lajiPerheliikunta
Polkujuoksu
Retkeily
Geokätköily
Kokoontumis- / lähtöpaikkaMaunulan ulkoilumaja, Metsäläntie 9, Helsinki
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen21.11.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

HELSINGIN LATU JA POLKU RY

Helsingin Latu ja Polku on 8600 jäsenen yhteinen ulkoilun ja luonnossa liikkumisen yhdistys ja yhteisö. Toimintamme perustana on vapaaehtoisuus ja luonnossa liikkumisen ilo. Järjestämme ulkoilua ja liikuntaa kaikenikäisille kuntoilijoille ja luonnosta nautiskelijoille ympäri vuoden, tervetuloa mukaan!

Katso yhdistyksen omat sivut