Muumi Ulkoilukalenteri

Suomen Ladun ulkoilukalenterilla on pitkät perinteet. Viime vuosina kalenterin kuvituksissa ovat esiintyneet niin Änkkärit, 
jokamiehenoikeudet kuin Tunteet hukassa -metsäseikkailukin.

Suomen Ladun ulkoilukalenterin kuvitus liittyy aina vahvasti ulkoilujärjestön toimintaan. Tämän vuoden teemaksi valikoitui ikisuosikki Muumit. Suomen Ladun Muumien ulkoilukoulut
saivat alkunsa perinteisestä suomalaisesta kansallislajista, hiihdosta. Muumiteeman parissa voi nykyään mukavasti ulkoilla ympäri vuoden, kun Muumien hiihtokoulu on saanut rinnalleen Muumien lumikenkäily- ja retkeilykoulut.

Ulkoilukalenteri lähetetään joulukuun Latu&Polku-lehden liitteenä kaikille Suomen Ladun jäsenille, jotka eivät ole kieltäneet varainhankintatuotteiden lähettämistä. Jos et saanut kiellon takia kalenteria tai haluat tilata kalentereita lisää, niin se onnistuu osoitteessa suomenlatu.fi/kalenteritilaus.

Voit maksaa kalenterista vapaaehtoisen 12 euron suositushinnan tai muun haluamasi summan, autat meitä samalla parantamaan kaikkien suomalaisten ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia. Lataa maksutiedot täältä!