Ulkoilukalenteri

Suomen Ladun ulkoilukalenterilla on pitkät perinteet. Viime vuosina kalenterin kuvituksissa ovat esiintyneet niin Änkkärit, Tunteet hukassa -metsäseikkailu kuin Muumitkin.

Suomen Ladun ulkoilukalenterin kuvitus liittyy aina vahvasti ulkoilujärjestön toimintaan. Vuoden 2023 teemaksi valikoitui jokamiehenoikeudet. Jokamiehenoikeudet kuuluvat kaikille. Ne antavat luvan mennä metsään ja iloita, nauttia, kokea sekä oppia siellä. Tämä oikeus ei kulu eikä lopu, kunhan toimimme oikein. Itähelsinkiläisen kuvittajan Jussi Kaakisen kalenterikuvissa rakennetun ympäristön ja luonnon välinen kontrasti esittelee meille jokamiehenoikeuksia eri vuodenaikoina, erilaisten harrastusten ja ympäristöjen kautta. Nautithan vastuullisesti myös vuonna 2023 jokamiehenoikeuksistasi.

Ulkoilukalenteri lähetetään joulukuun Latu&Polku-lehden liitteenä kaikille Suomen Ladun jäsenille, jotka eivät ole kieltäneet varainhankintatuotteiden lähettämistä. Jos et saanut kiellon takia kalenteria tai haluat tilata kalentereita lisää, niin katso ohjeet täältä.

Voit maksaa kalenterista vapaaehtoisen 13 euron suositushinnan tai muun haluamasi summan, autat meitä samalla parantamaan kaikkien suomalaisten ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia. Lataa maksutiedot täältä!