Tunteet hukassa? Lähde mukaan metsäseikkailuun

Suomen Ladun ulkoilukalenterilla on pitkät perinteet. Viime vuosina kalenterin kuvituksissa ovat esiintyneet niin Muumit, Änkkärit kuin jokamiehenoikeudetkin.

Suomen Ladun ulkoilukalenterin kuvitus liittyy aina vahvasti ulkoilujärjestön toimintaan. Siksi tämän vuoden teemaksi valikoitui Tunteet hukassa -metsäseikkailu, joka on Suomen Ladun kehittämä luontoon sijoittuva ja leikkisä tapa havainnoida luontoa ja oppia samalla tunteista.

Tunteet Hukassa -metsäseikkailun taustatarinassa hukkavanhemmat yrittävät parhaansa mukaan opettaa lapsilleen elämää, sen vaaroja ja tunteiden kirjoa, mutta tunteet ovat hukassa. Onneksi metsän eläimillä on tunteiden salaisuus hallussaan – seikkailun avulla osallistujat pääsevät kokemaan ja palauttamaan metsään ja sen eläimille tunteiden tasapainon.

Ulkoilukalenterin sivuilla pääset tutustumaan suomalaisesta luonnosta tuttuihin eläimiin hieman uudella tavalla. Jokaiselle kuukaudelle on sijoitettu myös helppoja harjoituksia luonnossa kokeiltavaksi. Ota haaste vastaan ja lähde kanssamme kalenterin myötä vuoden mittaiselle matkalle, seikkailemaan, aistimaan luontoa ja kokemaan uutta.

Kalenterin on kuvittanut hollantilaissyntyinen ja nyttemmin suomalaistunut taiteilija, kuvittaja Keanne Van De Kreeke.

Ulkoilukalenteri lähetetään joulukuun Latu&Polku-lehden liitteenä kaikille Suomen Ladun jäsenille, jotka eivät ole kieltäneet varainhankintatuotteiden lähettämistä. Jos et saanut kiellon takia kalenteria tai haluat tilata kalentereita lisää, niin se onnistuu osoitteessa suomenlatu.fi/kalenteritilaus.

Voit maksaa kalenterista vapaaehtoisen 12 euron suositushinnan tai muun haluamasi summan, autat meitä samalla parantamaan kaikkien suomalaisten ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia. Lataa maksutiedot täältä!