Photos from Suomen Latu's post

ma kesäk. 06 15:56:47 2022

⛺Ilmoittautuminen Metsähotelleihin avautuu tasan viikon kuluttua! Mistä on kyse?👇

Elokuussa kaksi upeaa Nuku yö ulkona -kampanjan päätapahtumaa eli Metsähotellia nousee yhdeksi yöksi Kannonkoskelle Piispalaan ja Nurmijärvelle Kiljavaan!

Ovatko yöt Metsähotellissa sinulle jo tuttuja vai mietitkö vielä:

🌲Mikä on Metsähotelli?
✔ Metsähotellista voit varata yösijan valmiiksi pystytetystä majoitteesta tai paikan omalle majoitteellesi - vieläpä täysin ilmaiseksi. Tapahtuma-alueelta löydät monipuolista ohjelmaa koko päiväksi, nautit pimenevästä illasta yhdessä muiden ulkona yöpyjien kanssa ja heräät aamuun keskeltä kauneinta luontoa. Halutessasi voit varata valmiin aamiaisen sunnuntaille.

⛺Kenelle Metsähotelli sopii?
✔ Kaikille! Metsähotelli on avoin kaikille halukkaille. Oletko kenties haaveillut ulkona yöpymisestä, mutta sinulla ei vielä ole omaa majoitetta tai et tiedä mistä aloittaa? Onko telttailu tuttua, mutta haluaisit kokeilla riippumatossa tai Tentsilessa nukkumista? Jännittääkö täysin yksin ulkona yöpyminen? Haluatko tutustua muihin samanhenkisiin ihmisiin sekä viettää elokuisen päivän ulkoaktiviteettien parissa? Metsähotellissa pääset nauttimaan elokuisesta luonnosta turvallisessa ja mukavassa ilmapiirissä. Halutessasi voit tutustua Metsähotelliin myös päivävierailulla ja napata mukaasi parhaat vinkit ulkona yöpymiseen.

💚Metsähotelli Kiljava pyritään järjestämään mahdollisimman esteettömästi ja tarjolla on esteettömiä majoitteita. Esteettömän tapahtuman suunnittelu on tehty yhteistyössä Yhteiset polut -hankkeen, Suomen Paralympiakomitean ja Malikkeen kanssa. Tapahtumassa pääsee kokeilemaan erilaisia maastokäyttöön soveltuvia apuvälineitä ja ohjelmassa on mm. esteetöntä melontaa sekä esteetön telttasauna.

🍀Metsähotelleissa pääset nauttimaan luonnosta ja yöstä ulkona turvallisessa ympäristössä. Tervetuloa viettämään ikimuistoinen yö Metsähotelli Piispalaan ja Kiljavaan!

➡️Metsähotellien omat tapahtumat:
Metsähotelli Piispala: https://fb.me/e/2ylGJIdbC
Metsähotelli Kiljava: https://fb.me/e/3nyyApXsX

⚠️ Ilmoittautuminen avautuu ensi maanantaina 13.6. klo 10. Tutustu tarkempiin ohjeisiin etukäteen Metsähotellien sivuilla: https://www.suomenlatu.fi/nuku-yo-ulkona/etusivu/metsahotellit.html. Suosituimmat majoitteet varataan loppuun nopeasti!Syötteet

Säällä kuin säällä

24.01.2024

10 vinkkiä pimeän ajan ulkoiluun

29.11.2023

Hiihtäjän kerrokset

29.11.2023

Hyvän jään aikana

29.11.2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi