Photos from Suomen Latu's post

ma maalisk. 08 16:55:15 2021

Vielä ehtii tämän viikon ajan osallistua Ulkona kuin lumiukko -kampanjaan! ☃❄⁠

Tällä hetkellä lumiukkoja on rakennettu yhteensä 8881 kpl. Kommentoi alle arvauksesi, kuinka monta lumiukkoa on tämän viikon loppuun mennessä? 🤔⁠

Tee lumiukko ja merkitse se laskuriin osoitteessa suomenlatu.fi/lumiukko ➡️ lumiukkosi on mukana leikkimielisessä paikkakuntakisassa Suomen lumiukkoisimmasta kunnasta, jossa Kouvola on tällä hetkellä johdossa.⁠

Toisesta kuvasta löydät ohjeet, kuinka tehdä lumiukko pakkaslumesta. Oletko jo kokeillut?



Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi