Photos from Suomen Latu's post

pe 21. helmikuuta 2020 15.21.03

Talvi näyttää nyt Suomen eri puolilla varsin erilaiselta: ensimmäisessä kuvassa @hannukorhonen nauttimassa retkeilystä Teijossa ja toisessa @jenn.kar Kuusamon lumilla talvijuoksusta. Onneksi #ulkoilu on aina yhtä mahtavaa! 🤗⁠ ⁠ #suomenlatu #retkeily #polkujuoksu #talvijuoksu #hiihtoloma⁠ ⁠ Kuva 1: #repost #ulkoilulähettiläs @hannukorhonen⁠ "Aikainen lintu madon nappaa pätee myös retkeilyyn. Kun on aikaisin liikkeellä niin ei ole poluillakaan tungosta. Kertakaikkisen hieno retkipäivä Teijon kansallispuistossa.Upea ilma, aivan peilityyni järvi, aurinkoa. Perinteisesti makkarat mutta nyt jälkiruuaksi myös räiskäleet. Vaikka ei ole lunta niin ulkoilusta voi nauttia ilman luntakin."⁠ ⁠ Kuva 2: #repost #ulkoilulähettiläs @jenn.kar⁠ "Talvipolut 💎 Kantaa, upottaa, tampattu, kadonnut, munahanki, pöpperöä, jäätä... Mitä vielä? 😅 Silti #talvijuoksu on parasta ajanvietettä, varsinkin tällaisessa kelissä 😍"⁠ @ Finland

Ajankohtaista

Parasta aikaa perheen kanssa

Retkeilyn ei tarvitse olla vaativa suoritus, vaan perheen yhteinen ja odotettu seikkailu keskellä arkea. Lue vinkit onnistuneeseen perheretkeen.

09.05.2023 | Vaikuta

09.05.2023 | Vaikuta

Nokian Jalkineet ja Suomen Latu yhteistyöhön

125-vuotias jalkinebrändi Nokian Jalkineet ja suomalaisia liikkumaan kannustava ulkoilujärjestö Suomen Latu aloittavat yhteistyön tavoitteena lisätä suomalaisten ulkoilua ja hyvinvointia.

08.05.2023 | Ulkoile

08.05.2023 | Ulkoile

Tutkimus: Suomalaiset haluavat kehittää liikuntapaikoista eniten ulkoilun olosuhteita

Ulkoliikuntareitit ja -paikat ovat myös suosituimpia liikuntapaikkoja.

05.05.2023 | Vaikuta

05.05.2023 | Vaikuta

Syötteet

Neljä elämyksellistä vaelluskohdetta Sveitsissä

18.04.2023

Jokamiehenoikeudet mahdollistavat luontotoiminnan

20.03.2023

Lisää vain vesi

01.03.2023

Traverse Aakenukselta Ylläkselle

01.03.2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 184 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 184 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi