Photos from Suomen Latu's post

la jouluk. 19 09:30:26 2020

Luukku 1️⃣9️⃣: Ulkona kuin lumiukko -kampanja tulee taas 17.2.-14.3.2021. Nyt joulun alla on hyvin aikaa tehdä lumitaidetta. Tiesittekö, että lumiukkoja voi tehdä myös pakkaslumesta? Tai jos oikein innostuu niin voi ottaa mallia @kiilopaa pihapiiriä tänäkin vuonna koristavista Veijo Oinosen upeista lumi- ja jääveistoksista (kuvat 2 ja 3🤗) ja yrittää jotain yhtä mahtavaa!

Katso lisää vinkkejä: suomenlatu.fi/lumiukko

#suomenlatu #ulkonakuinlumiukko #ulkoilujoulukalenteri #ulkoilu #joulukalenteri #lumiveistos #jääveistos #lumenveisto #snowpro

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi