Photos from Suomen Latu's post

la huhtik. 27 09:00:05 2024

Suomen Ladun järjestön kevätpäiviä vietetään parhaillaan Suomen Latu Kiilopäällä! Suomen Latu Kiilopää täyttää tänä vuonna 60 vuotta ja sen kunniaksi järjestön oma väki juhlii syntymäpäiväsankaria kevätpäivien yhteydessä 26.-30.4.2024.

Kevätpäiville osallistuu noin 140 yhdistysaktiivia ja Suomen Ladun jäsentä eri puolilta Suomea. Huomenna sunnuntaina 28.4. järjestetään Suomen Ladun virallinen kevätkokous.

Suomen Latu Kiilopää on retkeilijän paratiisi. Suomen Latu Kiilopäällä Saariselällä voi nauttia aktiivilomasta ja rentoutua tunturien kupeessa ja nauttia erämaan rauhasta ja puhtaasta luonnosta. Kiilopäältä löytyy hotelli- ja mökkimajoituksen lisäksi myös luontohotelli Auhto sekä leirintä- ja caravanalue. Kammi-ravintola tarjoaa paikallisia herkkuja, ja maankuulu savusauna Kiilo-ojan rannalla on täydellinen paikka rentoutumiseen hiihto- tai patikkaretkien jälkeen.

Tiesitkö, että jäsenenä saat upeita etuja Suomen Latu Kiilopäällä?

✨pääset majoittumaan alennettuun hintaan jäsenviikkojen aikaan. Voit tutustua vuoden 2024 jäsenviikkoihin osoitteessa: https://www.kiilopaa.fi/blog/suomen-ladun-jasenedut-kiilopaalla/
✨voit osallistua maksutta Kiilopään opastetuille retkille tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Muista aktiviteeteista jäsenet saavat 10 % alennuksen.
✨pääset upeaan savusaunaan alennettuun hintaan 15 €/hlö.
✨saat 10 % prosentin alennuksen Kiilopään ulkoiluvälinevuokraamosta.

Etkö ole vielä Suomen Ladun jäsen, liity joukkoomme osoitteessa www.suomenlatu.fi/liity 🥰