Photos from Suomen Latu's post

su jouluk. 06 09:10:45 2020

Luukku 6️⃣: Hyvää itsenäisyyspäivää Suomelle!

Itsenäisyyspäivän kunniaksi hieman Suomen Ladun historiaa:

28.1.1938 perustetun järjestömme ensimmäisenä puheenjohtajana toimi Toivo Aro ja varapuheenjohtajana Lauri ”Tahko” Pihkala. Liikunnan monitoimimiehelle hiihto oli aina ”urheilujen urheilu”. Toisessa kuvassa ”Tahko” hiihtämässä vuoden 1958 SM-hiihdoissa. Kuva: LEHTIKUVA

Tahkon ehdotuksesta uusi itsenäinen järjestö sai nimekseen Suomen Latu, jossa Latu hiihtotoiminnan edistämisen lisäksi tarkoittaa uusien urien aukomista kansanurheilulle ilman kilpailutoimintaa.

Nautitaan ulkoilusta uusilla urilla myös tänään!

#suomenlatu #ulkoilujoulukalenteri #ulkoilu #ulkoile #hiihto #historiaSyötteet

Säällä kuin säällä

24.01.2024

10 vinkkiä pimeän ajan ulkoiluun

29.11.2023

Hiihtäjän kerrokset

29.11.2023

Hyvän jään aikana

29.11.2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi