Photos from Suomen Latu's post

to maalisk. 14 10:54:52 2024

Suomen Latu on valinnut Vuoden 2024 talviuintipaikaksi Imatran Talviuimarit ry:n ylläpitämän talviuintipaikan Imatralla.✨ Talviuintipaikka sai useita ilmoituksia Suomen Ladun Vuoden talviuintipaikka 2024 -haussa. Tämän lisäksi Suomen Ladun asiantuntijat kannattivat paikkaa erityisesti sen turvallisten olosuhteiden vuoksi.

“Kävijät kertoivat talviuintipaikan olevan turvallinen ja viihtyisä. Liukkaudentorjunnasta on huolehdittu hyvin lämpömattojen avulla. Uimaan pääsee mukavasti leveitä ja tukevia portaita pitkin. Järven ollessa jäässä avantoa pidetään sulana pumppujen avulla. Talviuintipaikalla voi uida 25 metrin, 10 metrin tai 3 metrin matkan, tai vain pulahtaa. Paikka sopii hyvin niin aloittelijoille kuin myös kokeneille harrastajille”, kertoo Suomen Ladun talviuintivastaava Oona Järvinen.

Imatran Talviuimarien talviuintipaikalla on kaikille yhteinen sauna sekä erilliset pesuhuoneet ja pukuhuoneet miehille ja naisille. Käytettävissä on myös kylmä pukuhuone. Talviuintipaikan viihtyvyyttä ja turvallisuutta lisää myös saunamajuri, joka on paikalla saunan aukioloaikoina. Imatran Talviuimareiden verkkosivuilta löytyy myös ohjeita turvalliseen talviuintiin.

“Imatran talviuintipaikkaa puoltavissa ilmoituksissa kerrottiin talviuintipaikalla olevan erityisen lämmin, viihtyisä ja yhteisöllinen ilmapiiri”, kertoo Järvinen.

Oletko käynyt uimassa Imatran Talviuimarien ylläpitämällä talviuintipaikalla?🥰