ūüíöYksikin ihminen voi tehd√§ muiden liikuttamiseksi paljon!

su huhtik. 28 11:00:01 2024

ūüíöYksikin ihminen voi tehd√§ muiden liikuttamiseksi paljon! Suomen Latu on palkinnut Vuoden liikuttaja -tunnustuksella Mikko "Peltsi" Peltolan.

‚Äď Peltola on loistava esimerkki yksil√∂tason vaikuttajasta ulkoiluasioissa. H√§n on omalla persoonallaan innostanut ja kannustanut ulkoilemaan ja edist√§nyt useita Suomen Ladun lajeja, kuten hiihtoa, retkeily√§, maastopy√∂r√§ily√§ ja polkujuoksua, Suomen Ladun hallituksen puheenjohtaja Kirre Palmi sanoo.

Peltolan tv-ohjelmien keskiössä ovat olleet luonto ja ulkoilu, oma perhe ja Lapin kohteiden lisäksi myös lähiulkoilupaikat.

‚Äď Peltola on omalla esimerkill√§√§n erityislapsen vanhempana avannut silmi√§ soveltavan ulkoilun edist√§j√§n√§ ja madaltanut kynnyst√§ kaikenlaisille perheille liikkua luonnossa ja ulkoilla yhdess√§, puheenjohtaja Palmi sanoo.

Mikko Peltola on pitänyt esillä myös vastuullisuuden teemoja sekä yhdenvertaisuuden että kestävän kehityksen näkökulmista. Hänet on nähty muun muassa Ylen Miljoona roskapussia -kampanjan kasvona.

Suomen Ladun jäsenille Peltola on tullut erityisesti tutuksi Kiilopäähiihdon kummina. Kiilopäähiihto aloittaa massahiihtokauden vuosittain joulukuussa. Ensi joulukuussa Kiilopään ja Saariselän maisemissa hiihdetään jo 10. kertaa.

Vuoden liikuttaja -tunnustus myönnettiin Suomen Ladun kevätkokouksessa sunnuntaina 28.4.2024 Suomen Latu Kiilopäällä Saariselällä.

#vuodenliikuttaja