VESILAHDEN LUONTO JA LATU RY

Yhdistyksen rekisterinumero167.006
Sähköpostimaarit.k.marttila@gmail.com
Kotisivuthttp://vesilahdenluontolatu.purot.net/

Vesilahden Luonto ja Latu ry toimii Vesilahden kunnassa tehden yhteistyötä myös ympäristökuntien latuyhdistysten kanssa. Yhdistyksemme ylläpitää kotia ja latureittiä aktiivisen kotaporukan talkoovoimin. Joka sunnuntai ympäri vuoden Veston Matti keittelee nokipannukahvit Kotkanpesällä (kota) klo 8.00 - 10.00 välisenä aikana (pakkasraja -20). Kotkanpesän lisäksi yhdistyksemme ylläpitää Pohjankotaa. Latureitti kulkee kotien välillä ja lisäksi lumiolosuhteista riippuen latuja ajetaan Vesilahden Kirkonkylästä Plakkarin kodan kautta Pohjankodalle sekä Narvaan ja edelleen Peurakodalle. Pohjankodalta on viime vuosina ollut yhteys lisäksi Onkemäen koululle. Kotkanpesältä matkaa voi puolestaan jatkaa Narvaan tai Ketunkololle. Yhdistyksemme latuajajien lisäksi latureittiä ylläpitää Vesilahden kunnan tekninen toimi kuntoratojen osalta ja Onkemäellä kylän aktiivit latuajajat.

Hiihto Kävely Laturetket Linturetket Lumikenkäily Marja- ja sieniretket Melonta Metsämörri Pyöräily Retkeily Retkiluistelu Sauvakävely Suunnistus Vaellus

ASIAKIRJAT

Otsikko Kategoria Päiväys