Yhdistys- ja toimintapistehaku

VESILAHDEN LUONTO JA LATU RY

Tulosta sivu  |  |  Ota yhteyttä

Yhdistyksen perustiedot

PaikkakuntaVesilahti
LatualueHämeen latualue
MaakuntaPirkanmaa
AktiivisuusToiminnassa
Perustamispäivä09.08.1996
Yhdistyksen nro874
Yhdistyksen rekisterinumero167.006
Sähköpostimaarit.k.marttila@gmail.com
Kotisivuthttp://vesilahdenluontolatu.purot.net/
 
 

Vesilahden Luonto ja Latu ry toimii Vesilahden kunnassa. Yhdistyksemme ylläpitää kotia (Kotkanpesä ja Pohjankota) ja latureittiä aktiivisen kotaporukan talkoovoimin. Joka sunnuntai ympäri vuoden talkoolaisemme keittelee nokipannukahvit Kotkanpesällä (kota) klo 8.00 - 10.00 välisenä aikana (pakkasraja -20). Latureitti kulkee kotien välillä. Lisäksi lumiolosuhteista riippuen latuja ajetaan Vesilahden Kirkonkylästä Plakkarin kodan kautta Pohjankodalle sekä Narvaan. Pohjankodalta on viime vuosina ollut yhteys edelleen Onkemäen entiselle koululle. Yhdistyksemme latuajajien lisäksi laajaa latureitistöä huoltaa Vesilahden kunnan tekninen toimi ja mm. Onkemäellä kylän latuajajat.

Ladut ovat yksityisten mailla ja suurelta osin maanomistajien raivaamia. Heidän käyttötarpeensa on huomioitava aina ensisijaisena. Ladut/polut eivät siten ole virallisia reittejä. Lämmin kiitos maanomistajille!

Hiihto Kävely Laturetket Linturetket Lumikenkäily Marja- ja sieniretket Melonta Metsämörri Pyöräily Retkeily Retkiluistelu Sauvakävely Suunnistus Vaellus
Ladataan...
Yhdistyksen kotipaikka Toimintapisteet Tapahtumat

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Tapahtumakalenteri

Luottamushenkilöt

Toimintapisteet

Väline- ja varustevuokraus

ASIAKIRJAT

Otsikko Kategoria Päiväys
Julkiset asiakirjat 23.01.2022

Suomen Latu ilmoittaa