JAALAN JALOISET RY

Jaalan ympäristössä ja lähialueilla toimiva Suomen Ladun jäsenyhdistys. Järjestämme mukavia retkiä ja tapahtumia sekä ylläpidämme patikkapolulla Jaalan kirkonkylän lähellä laavua sekä kahta melojille tarkoitettua levähdyspaikkaa. Tule mukaan viihtymään reippaaseen joukkoomme!

PaikkakuntaKouvola
LatualueKymi-Vuoksen Latualue
MaakuntaKymenlaakso
Perustamispäivä28.02.1991
Yhdistyksen rekisterinumero158.968
Rekisteröintipäivä30.08.2013
Y-tunnus2442278-5
Puhelin0447847411 (pj)
Sähköpostieero.niskala@repovesikeskus.fi
Kotisivuthttps://www.suomenlatu.fi/yhdistys-ja-toimintapistehaku/yhdistys/jaalan-jaloiset-ry.html

Yhdistys ylläpitää Karhulammen laavua ja sinne kulkevaa reittiä, n. 3 km. Reitti lähtee Jaalan kirkonkylän vesitornilta. Reitti on helppokulkuinen, mutta ei sovi liikuntaesteisille.

Ylläpidämme myös kahta melojille tarkoitettua levähdyspaikkaa Verla yläpuolisessa vesistössä Niskajärvellä. Paikkojen varustuksena on laituri, tulentekopaikka, pöytä, puuvaja sekä kuivakäymälä. Paikat toimivat roskaton-periaatteella: Minkä jaksat tuoda, sen jaksat myös viedä pois. Tämän periaatteen mukaan kuivakäymälöissä ei ole paperihuoltoa.

Hiihto Kävely Lumenveisto Lumikenkäily Melonta Patikointi Retkeily Vaellus

ASIAKIRJAT