HANGON POLKU - HANGÖ STIG RY

Hangon Polku ry- Hangö Stig rf edistää hankolaisten ja osa-aikahankolaisten kunto- ja virkistysliikuntaa sekä retkeilyä luonnossa. Enimmäkseen olemme liikkeellä kävellen, patikoiden tai pyöräillen. Talvilajeja voimme harrastaa vain satunnaisesti, koska Suomen eteläkärjessä lunta ja jäätä on harvoin tarjolla. Upeat merimaisemat, Hangon kansallisessa kansallispuistossa ja muuallakin kaupungissa, korvaavat talven puutetta.

Hangon Polku - Hangö Stig erbjuder Hangöborna och deltids-Hangöborna motion, rekreation och naturupplevelser. Oftast rör vi oss till fots. Vi vandrar och vi cyklar. Vintersporter blir det inte så ofta eftersom snö och is förekommer så sällan på Hangöudd. Den fantastiskt fina havsmiljön kompenserar då vi rör oss det grönskande vinterlandskapet i den nationella stadsparken i Hangö.

Tulosta sivu  |  Tilaa uutiskirje

PaikkakuntaHanko
LatualueUudenmaan Latualue
MaakuntaUusimaa