Suomen Ladun vertaisohjaajat kutsuvat yli 65-vuotiaita mukaansa liikkumaan ja voimaan hyvin

18.01.2024|Yhdistyksille

Hyvinvointia ulkoilusta -vertaisohjaajakurssit käynnistyvät alkuvuodesta. Koulutetut vertaisohjaajat perustavat matalan kynnyksen ulkoiluryhmiä ja kutsuvat etenkin vähemmän liikkuvia mukaansa ulkoilemaan.

Vertaisohjaajakurssille ovat tervetulleita kaikki, joita ulkoiluun kannustaminen tässä ikäryhmässä kiinnostaa. Vertaisohjaajana pääsee samalla itsekin ulkoilemaan ja vertaisuuden kautta kohderyhmä on tuttu. Aiempaa ohjauskokemusta tai erityisiä lajitaitoja ei tarvita.  

Kurssi antaa perustaitoja vertaisohjaajana toimimiseen Suomen Ladun jäsenyhdistyksissä sekä eväitä ulkoiluryhmän perustamiseen. Kurssilla tutustutaan myös erilaisiin tapoihin ulkoilla ja lähdetään yhdessä ideoimaan ulkoilutoimintaa muiden tulevien vertaisohjaajien kanssa. Jatkossa vertaisohjaajille järjestetään vapaaehtoisia tapaamisia, joissa voi jakaa kokemuksia ja jatkokehittää toimintaa yhdessä.

Hyvinvointia ulkoilusta -vertaisohjaajakursseja järjestetään eri puolilla Suomea jälleen tammikuusta alkaen. Kursseja järjestetään myös etänä. Jokaisella Suomen Ladun jäsenyhdistyksellä on kaksi ilmaispaikkaa kurssille. Tervetuloa mukaan!

Kevään 2024 kurssipaikat:
27.1.2024 Oulu
3.2.2024 Tampere
10.2.2024 Espoo
3.4.2024 etätoteutus (Google Meet)
4.5.2024 Seinäjoki

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: www.suomenlatu.fi/hyvinvointiaulkoilusta

Kurssipalautteita:

”Mielenkiintoinen kurssi. Olisi mennyt toinenkin päivä.”

”Kokonaisuudessaan hyvä tilaisuus ja mielenkiintoinen päivä. Ruusuja kouluttajalle. ”

”Mielenkiintoiset aiheet, eikä ollut pelkkää paperista lukemista.”

”Paikka ja ope hyvät ja motivoivat. Materiaalit tukevat aloittamista ja oppimista.”