Personoituja jäsenesitteitä yhdistyksille

08.05.2024|Yhdistyksille

Tilaa yhdistyksellesi maksuton Suomen Ladun ja yhdistyksen yhteistä jäsenyyttä markkinoiva esite.

Tarjoamme esitettä 10 yhdistykselle vuonna 2024. Esite on tarkoitettu ensisijaisesti niille yhdistyksille, joilla ei vielä ole omaa esitettä. 

Yhdistys saa maksutta 500 kappaleen painoerän esitteestä, sähköisen version (.pdf) sekä painolaatuisen pdf-tiedoston, jonka avulla yhdistys voi myöhemmin painattaa omalla budjetilla esitettä lisää niin halutessaan.

Esite saapuu yhdistykselle noin kuukauden sisällä tilauksen jättämisestä. Tilaukseen kuuluu vedoskierros, jolloin yhdistys saa esitteen sähköisesti nähtäväksi ja voi vielä tarkistaa sen ennen kuin esite menee painoon. 

Haitarimallisessa esitteessä on omat osiot Suomen Ladun esittelylle,  jäseneksiliittymislomakkeeelle, yhdistyksen esittelylle, yhdistyksen päätoimintamuotojen esittelylle sekä yhdistyksen jäsenetujen mainostamiselle. Mikäli olette kiinnostuneet tilaamaan esitteen, tuottakaa tekstit ja toimittakaa kuvat alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tekstit ja maksimimerkkimäärät:

Yleistä: kannattaa suunnitella tekstit mahdollisimman ajattomasti, jotta esite ei ns. vanhene ennen kuin painos on käytetty loppuun.

Lyhyt kuvaus yhdistyksestä: merkkimäärä max 240 välilyöntien kanssa. 

Esittely yhdistyksen toiminnasta ja/tai jostakin päätoimintamuodo(i)sta: merkkimäärä max 500 välilyöntien kanssa, otsikko tälle osiolle noin 25 merkkiä.

Jäsenyyden/jäsenetujen mainostaminen: merkkimäärä max 240, otsikko tälle osiolle noin 25-30 merkkiä.

Asiakastestimoniaali: merkkimäärä max 150, otsikko tälle osioille max 50 merkkiä. Testimoniaali on siis lyhyt "suosittelu" joltakin jäseneltä/aktiiviilta kuvan kera.

Kuvat:

Painokelpoinen logotiedosto, usean yhdistyksen logo löytyy jo Suomen Ladun toimistolta.

Haluamanne kuva päätoimintamuodon ja jäsenetujen esittelyn yhteyteen (painolaatuinen resoluutio mieluiten ainakin 2480 X 3508 pikseliä).

Kuva asiakastestimoniaaliin (painolaatuinen resoluutio mieluiten ainakin 2480 X 3508 pikseliä).

Näiden lisäksi yhdistyksen esitteeseen tarvitaan yhdistyksen nettisivujen osoite sekä henkilö- ja perhejäsenyyden hinta.

Kun tekstit ja kuvat ovat valmiina, lähettäkää materiaali osoitteeseen: marianne.holmberg@suomenlatu.fi