Lähde Suomen Ladun jäsenyhdistyksen järjestämälle ruskavaellukselle

06.05.2024|2023 Ajankohtaista Jäsenille Yhdistyksille

Suomen Ladun jäsenyhdistykset järjestävät ruskavaelluksia eri puolille Suomen. Suomen Ladun jäsenyhdistyksen jäsenenä voit osallistua myös muun kuin oman yhdistyksesi järjestämälle retkelle hankkimalla rinnakkaisjäsenyyden.

Kiinnostaisiko sinua ruskavaeltaminen tai -retkeily mukavassa porukassa? Monet Suomen Ladun jäsenyhdistykset järjestävät erityisesti Lappiin suuntautuvia ruskavaelluksia vuosittain elo-syyskuussa. 

Jos oma jäsenyhdistyksesi ei järjestä ruskavaellusta tai haluaisit lähteä jonkun muun jäsenyhdistyksen järjestämälle ruskaretkelle, voit liittyä kyseisen jäsenyhdistyksen jäseneksi tai rinnakkaisjäseneksi osoitteessa suomenlatu.fi/liity. Jos olet jo jäsen, voit kirjautua Jäsenpolkuun ja liittyä rinnakkaisjäseneksi. Huomioithan, ettei jäsenmaksu kata vaelluksen hintaa, vaan on edellytys vaellukselle osallistumiselle. 

Jäsenyhdistysten järjestämät ruskaretket suuntautuvat erilaisiin kohteisiin

Osa jäsenyhdistysten järjestämistä ruskaretkistä on useamman päivän vaelluksia erämaassa. Osa taas koostuu päiväretkistä, jotka tehdään majoituspaikasta käsin.

Jäsenyhdistykset tiedottavat vaelluksista ja retkistä omilla verkkosivuillaan tai Suomen Ladun tapahtumakalenterissa. Voit olla rohkeasti yhteydessä jäsenyhdistykseen ja tiedustella retkestä lisää.

Tänä vuonna Suomen Ladun jäsenyhdistykset järjestävät muun muassa seuraavia ruskaretkiä

 • Nurmijärven Latu ja Polku ry ja Uudenmaan Latualue järjestävät yhteisvoimin ruskaretken Suomen Latu Kiilopään maisemiin 21.-28.9.2024. Lue retkestä lisää. >>
   
 • Turun Latu ry järjestää vaelluksen Muotkatunturin erämaahan 30.8.-8.9.2024. Lue retkestä lisää. >>
   
 • Tiirismaan Latu ry järjestää ruskavaelluksen rauhalliseen Pöyrisjärven erämaahan Norjan rajan tuntumaan 6.9.2024-14.9.2024. Lue retkestä lisää. >>
   
 • Tunturikerho Kavtsi ry lähtee ruskavaellukselle Hammastunturien alueelle 31.8.2024 - 7.9.2024. Lue retkestä lisää. >>
   
 • Lapinkävijät Owla ry suuntaa ruskaretkelle Kilpisjärven ympäristöön 6.10.2024-12.10.2024. Lue retkestä lisää. >>
   
 • Armonlaakson Vaeltajat ry järjestää ruskamatkan Äkäslompoloon 14.-21.9.2024. Lue retkestä lisää. >>
   
 • Imatran Lapinkävijät järjestää ruskaretken Saariselän Raahenmajalle, josta tehdään päiväretkiä lähimaastoon. Lue retkestä lisää. >>
   
 • Vantaan Latu ja Polku ry järjestää ruskaretken 27.9.–1.10.2024. Kohde on vielä suunnitteilla. Lue retkestä lisää. >>